Isparta Belediyesi, Belediye Meclisi’nde MHP grubu, genel başkanları Devlet Bahçeli’nin isminin Emniyet Müdürlüğü’nden Gökkubbe’ye kadar olan Süleyman Demirel Bulvarı ile Muzaffer Sinop Bulvarını birbirine bağlayan 202 cadde üzerindeki bulvara verilmesini teklif etti.

Belediye Meclisi’nin Ağustos ayı ilk toplantısı dün gerçekleştirildi. İlk günkü toplantıda teklif önerileri sunuldu. Bu kapsamda Milliyetçi Hareket Partili Meclis Üyelerinin imzasıyla meclis başkanlığında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin isminin belirlenen bulvara verilmesi teklif edildi.

MHP grubu adına teklifi okuyan Oğuzhan Göker, “Milliyetçi Hareket Partisi’nin tüm meclis üyelerinin imzasıyla meclis başkanlığına sunduğumuz bir önergemiz var. Türk siyasetine yıllarca hizmet etmiş, ülkemizde başbakan yardımcılığı yapmış, 15 Temmuz darbe girişimi ve sonrasındaki devlet adamı duruşu, millet ve devletten yana aldığı tavırla taraflı, tarafsız herkes tarafından takdir görmüş olan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’nin isminin Süleyman Demirel Bulvarı ile Muzaffer Sinop Bulvarını birbirine bağlayan 202 cadde üzerindeki bulvara verilmesini teklif ediyoruz” dedi.

Belirtilen bulvarın Emniyet Müdürlüğü’nden başlayarak, Gökkubbe Fuar Merkezi’ne kadarki olan yolu kapsadığı belirtildi.