Metro-Başarı Eğitim Kurumları'nın yatırımı ile Isparta'ya kazandırılan Bahçeşehir Koleji, ilk yılında beklenen başarıya imza attı. Hem ortaokulda hem de lisede ilk mezunlar, TEOG ile LYS'de istedikleri bölümlere yerleşme başarısı gösterdiler. Bahçeşehir Koleji'nden 29 öğrenci Tıp Fakülteleri'ne yerleşti. İşte Bahçeşehir'in 2017-LYS karnesi:

-29 öğrenci Tıp,
-36 öğrenci mühendislik,
-3 öğrenci dişhekimliği,
-5 öğrenci hukuk,
10 öğrenci mimarlık,
-9 öğrenci sağlık bilimleri,
-5 öğrenci eğitim fakültesi,
-10 öğrenci İİBF,
-3 öğrenci veterinerlik,
-5 öğrenci Fen-Edebiyat,
-2 öğrenci İletişim Fakültesi,
-3 öğrenci MYO'lar.

Bahçeşehir Koleji, 2017-TEOG'da da büyük bir başarıya imza attı. 8.sınıf öğrencilerinden 1. öğrenci Galatasaray Lisesi, 2 öğrenci İstanbul Kabataş Erkek Lisesi, 1 öğrenci yüzde 100 burs ile Robert Koleji'ni, 1 öğrenci de yüzde 80 bursla İzmir Amerikan Koleji'ne yerleşme başarısı gösterdi. İşte Bahçeşehir'in 2017-TEOG karnesi:

-1 öğrenci Galatasaray Lisesi,
-2 öğrenci İstanbul Kabataş Erkek Lisesi,
-1 öğrenci Robert Koleji (Yüzde 100 burslu),
-1 öğrenci İzmir Amerikan Koleji (Yüzde 80 burslu),
-1 öğrenci İstanbul Çapa Fen Lisesi,
-20 öğrenci Fen Lisesi,
-35 öğrenci Anadolu Lisesi,
-1 Sağlık Meslek Lisesi.

BAHÇEŞEHİR AİLESİ BÜYÜYOR

Öte yandan Bahçeşehir Koleji ailesi gün geçtikçe büyüyor. 2017-2018 Eğitim ve Öğretim Yılı için Bahçeşehir Koleji ailesine katılan eğitim kadrosu için 'tanışma kokteyli' düzenlendi. Kurucular Mustafa Özaydın ve İsmail Akçil olmak üzere, İlkokul ve Ortaokul Müdürü Çağlar Toksöz, Lise Müdürü Ceylan Emeksiz, İdari işler Müdürü Muzaffer Kılınç, Genel Müdür İbrahim Nemli, Kurumsal İletişim ile Halkla İlişkiler birimi, zümre başkanları eşliğinde tüm eğitim öğretim kadrosu üyeleri yaptıkları konuşmalar ile kendilerini takdim ettiler. Ayrıca program sonunda "Yaz Okulu" etkinliklerinde emeği geçen tüm öğretmenlere Genel Müdür İbrahim Nemli, İlkokul ve Ortaokul Müdürü Çağlar Toksöz, Lise Müdürü Ceylan Emeksiz tarafından teşekkür belgeleri takdim edildi.