Altın Alacaklara Acil Uyarı Altın Alacaklara Acil Uyarı

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) 2023 yılı Mayıs ayı olağan toplantısı Antalya Valisi Ersin Yazıcı başkanlığında Isparta’da gerçekleşti. Toplantıya Isparta Valisi Aydın Baruş, Burdur Valisi Ali Arslantaş, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ile Antalya, Burdur ve Isparta illerinden yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Vali Yazıcı toplantı başında yaptığı konuşmada “Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu olarak mayıs ayı olağan toplantımızı gerçekleştirmek üzere toplanmış bulunmaktayız. Bölgemizin yatırım imkânlarını tanıtarak yatırımcılara yön göstermek misyonunu taşıyan Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı paydaşlarımızın ve bölgemizde yatırım yapmayı düşünen yatırımcıların sonuç odaklı programlarımızdan, faaliyetlerimizden ve projelerimizden yararlanması için çalışmalar yürütmeye devam etmektedir. BAKA olarak hem istihdamı artırmaya yönelik meslek edindirme faaliyetlerini hem de özel sektör yatırımcılarına yönelik verdiğimiz destekleri sürdürmeye devam edeceğiz. Bu doğrultuda bugün Yönetim Kurulumuzda genç istihdamını artırmaya yönelik bir teknik destek programının ilanını gündemimizde görüşeceğiz. Öte yandan gündemimizin diğer maddelerinde Ajansımızın devam eden projelerinin güncel durumunu istişare edeceğiz ve yararlanıcılarımız tarafından Kurulumuza sunulan talepleri değerlendireceğiz. Yönetim Kurulu toplantımızın ve alacağımız kararların üç ilimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

Vali Yazıcı’nın konuşmasının ardından BAKA Yönetim Kurulu’nun Mayıs ayı olağan toplantısı, gündemde yer alan maddelerinin görüşülerek yönetim kurulu tarafından karara bağlanmasının ardından sona erdi.