Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel  Eroğlu, toplam 196 milyon TL değerindeki toplam 18  tesisin temelini atmak üzere Isparta’ya geldi.  

Partisinin il teşkilatını ziyaret eden Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel  Eroğlu, “Teşkilatımız önümüzdeki halk oylaması sürecinde de Isparta gümbür gümbür evet mührünü basacaktır. Sayın Cumhurbaşkanımızın, Başbakanımızın selamlarını sizlere iletiyorum.  Isparta’dan en az yüzde 70 evet oyu çıkmasını istiyoruz.

Çünkü hep birlikte çalışmamız lazım. Bu halk oylaması milletimizin tarihinde önemli bir dönüm noktası. Güçlü büyük bir Türkiye için hazır mıyız? İstikrarlı bir Türkiye için hazır mıyız? 2023, 2071 hedefleri için hazır mıyız? Hep birlikte evet diyoruz.

 Kapı kapı dolaşarak muhalefetin yalan yanlış söyledikleri şeyleri vatandaşa izah edeceğiz. ‘Evet’in ne kadar önemli olduğunu Türkiye’nin geleceği açısından açıklayacağız. 18 yaşındaki gençlere neden seçilme hakkı veriyoruz. Muhalefet neden gençlere seçilme hakkı verdiniz diye soruyorlar. Biz de gençler geleceğin teminatı biz onlara güveniyoruz onların geleceğin Türkiye’sine hazırlamak için seçilme hakkı veriyoruz.

Onlar çoluk çocuk diyor. Ne çoluk çocuğu?  Onlar  Fatih’in İstanbul’u  fethettiği yaşta. Tek adam diyorlar. Meclis’in etkinliği azalacak diyorlar. Bunların hepsi yalan.

Bundan sonra milli idarenin tam manasıyla egemen olması için hep birlikte evet diyeceğiz” dedi. Bakan Eroğlu, burada belediye başkanları ve köy muhtarlarının taleplerini de aldı.