Şarkikaraağaç ve Yalvaç ilçelerini ziyaret eden Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, ardından Uluborlu'da 38. Yağlı Güreş Şenlikleri'ni izledi.

Şarkikaraağaç ve Yalvaç ilçelerini ziyaret eden Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, ardından Uluborlu'da 38. Yağlı Güreş Şenlikleri'ni izledi. 450 pehlivanın katıldığı geleneksel yağlı güreş müsabakalarını izleyen Bakan Kılıç, Uluborlu'yu güreş eğitim merkezi yapacaklarını söyledi. Kılıç, "Uluborlu ilçesinde ata sporu güreşe olan ilgi memnuniyet vericidir. Yeni yatırımlarla güreşin farklı yerlere gelmesi çalışmalarını sürdüreceğiz" dedi.

Bakan Kılıç, ilçe ziyaretlerinin ardından Isparta'da partisinin il teşkilatını ziyaret etti. Burada 'Erdoğan' tişörtlü Ak Parti'li gençler tarafından karşılanan Bakan Kılıç, gençlerle fotoğraf çektirdi. Basına kapalı olarak gerçekleştirilen programda Bakan Kılıç partililere hitap etti. Ardından açılışı yapılan bir özel hastaneyi gezen Kılıç, daha sonra 3 milyon TL'ye yapılan Isparta Gençlik Merkezi'ni inceledi. Burada yaz spor okulları öğrencileri tarafından karşılanan Kılıç, yaz spor okullarına gelen engelli sporcularla bir süre sohbet etti. Onlarla hatıra fotoğrafı çektirdi. Bakan Kılıç, çocuklardan oluşan Gençlik Merkezi Mehteran Takımı'nın bir süre gösterisini izledikten sonra, Gençlik Merkezi'ne geçti. Bu arada Kılıç'a gençlerden portresinin bulunduğu Kara Kalem çalışması ve halı hediye edildi. Bakan Kılıç, Gençlik Merkezi'ne tekvando gösterisini izleyerek başladı. Daha sonra merkezde detaylı incelemede bulundu. Atatürk Stadyumu'nda da bir süre incelemede bulunan Kılıç daha sonra Antalya'ya geçti. 

Bakan Kılıç Isparta'da