Bakan Koç, Ankara"dan ilk olarak saat 10.00"da Isparta"nın Keçiborlu İlçesine uğrayacak. Saat 10.30 itibari ile Davraz Kayak Merkezine çıkacak.

 

11.30 sıralarında şu ana kadar faal durumda olan Sirene Davraz Otelinin resmi açılışını gerçekleştirecek. Açılışın ardından saat 12.30"da Davraz Kayak merkezine yeni kurulan 2. telesiyej"in açılışını gerçekleştirecek. Saat 14.30"da Isparta Valililiğini ziyaret edecek.

 

Ziyaretin ardından saat 15.00"da Isparta"nın Gönen İlçesine hareket edecek. Gönen"de Danışma Meclisi Toplantısına katılacak. Toplantının ardından saat 16.00"da tekrar Isparta"ya gelerek Gül Parkında incelemelerde bulunacak. Son olarak saat 17.00"dan sonra Gökçay"a çıkarak Amfi Tiyatro"da incelemelerde bulunacak olan Bakan Koç, saat 18.00 itibari ile de Isparta"dan ayrılacak.

 

Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç"un Isparta"ya ve Davraz Kayak Merkezine gelmesi konusunda açıklama yapan İl Kültür ve Turizm Müdürü Abdullah Kılıç, Bakan Koç"un Isparta"ya gelmesinin Isparta"nın tanıtımı için iyi olacağını belirtti. Özellikle Bakan Koç"un Isparta"ya gelmesinin, Isparta"nın gözbebeklerinden olan Davraz Kayak Merkezinin tanıtımı için önemli bir gelişme olduğunu belirten Kılıç “Bizler 2007"yi Davraz tanıtım yılı olarak görüyorduk. Ancak bu tanıtımıza Kültür ve Turizm Müdürü Abdullah Kılıç katkı sağlayacak. Isparta"ya Vali Şemsettin Uzun"un davetlisi olarak gelen Koç, Isparta"da ve Davraz Kayak Merkezinde bir dizi incelemelerde bulunacak. Bakan Koç"un Isparta'ya gelmesi bizim için çok önemli. Çünkü tanıtım eksikliği olan bir ile bakanın gelmesi orayı canlandıracağı görüşü içerisindeyim. Bakan Koç"un Davrazda yapılan çalışmaları yerinde görmesi ve kayak yapanların bulunduğu bir ortamda Davraz"ın nasıl bir kayak merkezi olduğunu görmesi bizim için önemli bir gelişme. Bakan Koç"un Davraz"da açılışlarda bulunması tanıtım açısından çok önemli. Ayrıca Bakan Koç"un Davraz"da bulunması yatırımcılarında dikkatini çekeceği kanaati içerisindeyim” dedi.