AK Parti Yüksek Seçim Kurulu Temsilcisi ve Isparta Milletvekili Recep Özel, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Senirkent Belediye Başkanı Kadir Heybeli, Sütçüler Belediye Başkanı İsmail Yurdabak ve Aksu Belediye Başkanı Veli Kahraman'dan oluşan heyet, Bakan Kurum'u ziyaret etti.

Ziyarette Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, ilimize önemli destekler kazandırdı. Isparta'da devam eden Tarihi Üzüm Pazarı, Damgacı Sokağın restorasyon çalışmaları için hibe desteği alan Başkan Başdeğirmen, kentte çalışmaları devam eden ve yeni yapılacak yatırımlarla ilgili de talepte bulunduğu öğrenildi. Bakan Kurum, Başkan Başdeğirmen'in Isparta'ya kazandıracağı tüm çalışmalara destek vereceklerini söyledi..

Isparta heyetinin ziyaretinde, Senirkent, Sütçüler ve Aksu Belediye Başkanları ilçede devam eden ve yapılacak yatırımlarla ilgili Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından hibe desteği aldı. Bakan Kurum'un ilçe belediye başkanlarının tüm taleplerine olumlu yanıt verdiği öğrenildi.

Tural, MHP ve AK Parti arasındaki krize ilişkin ilk kez konuştu Tural, MHP ve AK Parti arasındaki krize ilişkin ilk kez konuştu