Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’nin Çay İlçesinde gerçekleştirdiği programa katıldı.
Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, programda Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ile Menderes Nehri Projesi ile ilgili görüş alışverişinde bulundu. Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli Menderes Nehri Projesine tam destek verdiğini ve projenin ilk etabı için son aşamaya gelindiğini belirtti.
Dinarımıza yakışan bir proje olacak olan Menderes Nehri Islahı projesine ramak kaldığını belirten Belediye Başkanı Nihat Sarı, “Yatırım programına alınan Menderes Nehri Projemiz ile ilgili Tarım ve Orman Bakanımız Bekir Pakdemirli ile görüş alışverişinde bulunduk. Projemize vermiş olduğu destek dolayısıyla teşekkür ettik. İnşallah Dinarımıza yakışan güzel bir proje olacak. Her şey Dinar İçin diyerek çıkmış olduğumuz bu görevde ilçemizde birçok proje ve çalışmaya imza attık. İnşallah Menderes Nehri Projemiz ile bu projelerimizi taçlandıracağız. Projelerimizin hayata geçirilmesinde emeği olan Bakanlarımıza ve milletvekillerimize teşekkür ediyorum.” dedi.