7 Eylül Cuma günü ispartatv ekranlarında saat 21.00’de canlı olarak yayınlanacak BAKIŞ açısı proğramı her hafta Cuma günleri izleyicileri ekranlara kilitleyecek.

                Gazeteci Hakan Yaman’ın moderatörlüğünde Isparta ve Türkiye güneminde öne çıkan konuların tartışılacağı proğramın konukları gazeteciler Soner Toros ve Muhammet Uslu olacak.

                Tartışma proğramı BAKIŞ AÇISI’nın ilk bölümünde gündem Yerel seçimler öncesinde ittifak olacak mı? Siyasi partiler kimleri aday gösterir, kim daha şanslı, seçimi hangi parti kazanır, Ispartanın en büyük sorunu nedir, adaylar hangi konuları ön plana çıkartmalı?

                Proğramın ikinci bölümünde ise son günlerde Döviz kurundaki artışların ekonomiyi nasıl etkilediği, fiyatlara nasıl yansıdığı, Türkiye üzerine oynanan oyunlar ve toplumun bakış açısı nasıl?

                Tüm bu soruların cevapları ve çok daha fazlası BAKŞ AÇISI proğramında ekranlara glecek.

                Konuşulamayanların konuşulduğu, tartışılamayanların tartışıldığı bu proğrama izleyicilerimizde soru ve yorumları ile katkıda bulunabilecek.

                Herkes susacak gazeteciler Muhammet Uslu ve Soner Toros gündeme bomba gibi düşecek açıklamaları ile 7 Eylül Cuma günü İspartatv ekranlarına canlı yayında tartışacaklar. 

                Bu program kaçmaz!....