Dayak yiyeceklerin listesini Biliyorsan Açıkla...

Eski Belediye Başkanı Hasan Balaman, saldırıya uğrayan Belediye Mali İşler Müdürü İsmail Hakkı Uysal için 'En son dayak yiyecek adamdı' diyen Başkan Günaydın'dan dayak yemesi gerekenlerin listesini açıklamasını istedi.

Eski Belediye Başkanı Hasan Balaman, Belediye Mali İşler Müdürü İsmail Hakkı Uysal'ın uğradığı saldırıyı duyunca 'en son dayak yiyecek adamdı' diyen Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın'ın açıklamasını talihsizlik olarak nitelendirdi.

Belediye'de dayak olaylarının ardı arkasının kesilmediğini belirten Balaman, "Başkan Yardımcısı Resul Göçer'den sonra Hesap İşleri Müdürü de saldırıya uğradı.
 
 Bu olaylar neden paranın döndüğü yerde cereyan ediyor merak ediyorum. Bir belediye başkanının personeli için 'En son dayak yiyecek adamdı' açıklaması büyük bir talihsizliktir.

O zaman Yusuf Ziya Günaydın, en son dayak yiyecek kişi Uysal ise ondan önce dayak yemesi gereken kişilerin listesini açıklasın. Deme ki o listede kimler olduğunu biliyor. Böyle bir açıklama belediye başkanına yakışıyor mu?" diye sordu.

BELEDİYENİN İTİBARI AYAKLAR ALTINDADIR

Isparta Belediye personelinin dayak yiyecek personel olmadığını hepsinin değerli olduğunu belirten Balaman, "Belediyede iki yıldır personeline sahip çıkamayan aciz bir yönetim sergileniyor. Isparta Belediyesi'nin itibarı ayaklar altındadır. Acaba bu dayak olaylarının Günaydın'ın usulsüzlükleri ile bir    bağlantısı var mı? Bunu da kamuoyunun takdirine bırakıyorum.

Zaten kendisinden da ancak böyle bir açıklama beklenirdi" dedi.