MHP İl Başkanı İsa Yalçın, Hasan Balaman’ın kendisini MHP Merkez İlçe Başkanlığı görevinde iken çok yakından tanıdığını ifade eden Başkan Yalçın şunları söyledi.

Balaman kendi geleceğini düşünüyor 

Balaman’ın son günlerdeki açıklamalarını sert bir dille eleştiren MHP İl Başkanı İsa Yalçın, Hasan Balaman 5 yıl boyunca insanlara zulüm etmiş, kardeşler arasında her türlü kavgayı oluşturmuş, insanları birbirine düşürmüş, buğün ise Isparta’mızın geleceğini ipotek koymuş bir insan çıkıp konuşuyor.

Kendinin iyi olduğuna dair cümleler söylenmesi onun ne kadar duyarsız, umursamaz yani kendisinin geleceğinden başka bir şey düşünmeyen insan olduğunu ortaya koyuyor. 

“Balaman beni çok iyi tanır”

 MHP İl Başkanı İsa Yalçın, Hasan Balaman’ın kendisini MHP Merkez İlçe Başkanlığı görevinde iken çok yakından tanıdığını ifade eden Başkan Yalçın şunları söyledi, “ Balaman beni çok iyi tanır.

 ''Ben ilçe başkanı iken gereken uyarıları yapmıştım. Balaman’a gün gelecek halkımız bir gün senden hesap soracaktır” demiştim. Gün geldi ve Isparta halkı dürüst bir belediye başkanına yetki vermiştir.

 Isparta’ya neler yapabileceği konusunda kendini ispatlayan tecrübeli, bütün birikimini memleketine harcamaya hazır olan belediye başkanımıza yetki vermiştir.'' Şeklinde konuştu.