Isparta'da Avrupa Göz Hastanesi'nin açılışına katılan ünlü sanatçı Metin Şentürk, kahkaha tufanı estirdi. Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın programının uzaması nedeniyle yetişemediği açılışta, Şentürk açılış kurdelesini MHP Isparta Milletvekili Nevzat Korkmaz ve hastane yöneticileriyle birlikte yaptı.

Şentürk, Milletvekili Korkmaz ile birlikte hastaneyi gezdi. Engelli göz hastaları için özel oda ayrıldığını duyan Şentürk, hastane yöneticilerine bu duyarlılıklarından ötürü teşekkür etti. Milletvekili Korkmaz, zaman zaman göz muayenesine geldiği için makineleri tanıdığını söyledi. Korkmaz, Türkiye'nin siyasi ortamına bakıldığında bu tür hastanelere ihtiyaç olduğunu belirtti. Şentürk de, "Sadece göz değil kulaklarda da problem var. Çünkü duyulmayan çok şey oluyor" dedi.

Muayene odasında Milletvekili Korkmaz'ın gözlerini, görme üzerine esprileriyle ün yapan Şentürk muayene etti. Milletvekili Korkmaz'ın 'bir yanlışlık olmaz dimi? sorusuna Şentürk, "Olmaz biraz sonra hepsini anlayacağız" diyerek yanıt verdi. Şentürk ısrarla 'Benim doktor önlüğümü getirin' diye seslendi. Ardından hastaneye gelen Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ı karşılayan Şentürk, "Bakanım sizi muayene etmeye geldim" diyerek herkesi güldürdü.