Barida Hotels bu hafta tam kapasite ile hizmet verdi.
 
Süleyman Demirel Üniversitesi Batı Dilleri ve Edebiyatı tarafından 7-8 Mayıs tarihinde yapılan konferansa 20 ülkeden katılım oldu.

Bununla beraber IGSİAD’ın öncülüğünde “Isparta Geleceğini Arıyor” konu başlıklı toplantı ve yemek organizasyonu ile Genç İşadamlarını ve önemli protokolü ağırladı.

K.K.T.C. Başbakan Yardımcısı Serdar Denktaş, Eski Ulaştırma Bakanı Sayın Lütfi Elvan’da otelde konaklayarak farklı organizasyonlara katıldılar.

8 Mayıs akşamı bir anda fenomen olan "İncirler Olana Kadar" şarkısıyla ün yapan sanatçı İlyas Yalçıntaş, Discorium’da hayranlarına konser verdi, katılım oldukça yoğundu.

9 Mayıs’ta ise PAGUK öncülüğünde Türkiye’nin önemli haber spikerlerinden Simge Fıstıkoğlu ile Murat Güloğlu’nun katılımlarıyla yaklaşık 1000 kişilik bir eğitim semineri düzenlendi.

Barida Hotels bununla da kalmayıp, Çağrı Merkezi açılış kokteylini üstlenerek otel dışına Outside Catering hizmeti verdi.

Barida Hotels sadece kendi bünyesinde olmayı değil, gelen taleplerin ve programların önemine göre otel dışına da Catering hizmeti vermeyi başarıp her yerde olduğunu gösteriyor.