Son Dakika..Isparta'nın tek 5 yıldızlı oteli Barida Sahibinden.com üzerinden satışa çıkarıldı.

149.900.000 TL Bedel istenen otel ilanında otelin uluslararası standarlarda ve yaşam alanı olarak inşa edildiği vurgulandı.

İşte o ilan;

Tesisimizin inşasına 2011 yılında başlanmış olup Temmuz 2012 yılında hizmete açılmıştır. Isparta'nın İlk ve tek 5 Yıldızlı Otelidir. 

    İnşa aşamasında, Uluslararası standartlar esas alınmış ve büyük bir Yabancı Otel grubunun onay verdiği şekilde proje yapılmış ve uygulanmıştır. Tesis sadece bir otel olarak değil, şehrin eğlence merkezi ve yaşam alanı olarak düşünülmüştür. Bu sebeple, 24.000 m2 nin üzerinde kapalı alana sahip otelimizde, sadece tesise hizmet eden değil dışarıdan da yaklaşık 250 üyelik kabul edebilen içinde 200 m2 kapalı yüzme havuzu, Hamam, Sauna, Buhar Odası, Şok Duş, 6 ad. Masaj Odası ve Cilt Bakım odası, Tam Donanımlı Fitnes salonu ile 1600 m2 Spa ve Fitness Merkezide bulunmaktadır. Yine şehrin en elit Restoranlarından biri olan 220 kişilik Roof Restoranımız, 250 kişilik açık ve kapalı oturum alanları bulunan halka açık kafemiz, yaklaşık 1.000 kişilik gece kulübü diskomuz,180 kişilik Irish pub canlı müzik barımız, kahvaltı ve Banket yemeklerinin verildiği 160 kişilik Hazar Restoran, şehrin eğlence ve dinlencesine hizmet etmektedir.

    Otelimizde yoğun olarak düğün, banket, toplantı ve yemek organizasyonları yapılmaktadır Bunlar için 1 adet kapalı 800 m2 lik 600 Kişi yemek düzeni veya 1.400 kişilik toplantı yapılabilen Balo Salonumuz, Ayrıca salonumuzun üstünde teras bölümünde üzeri tenteli Açık veya Kapalı kullanıma müsait, 1 adet daha 840 m2 lik bir Balo Salonu daha vardır. Bunların dışında 160 kişilik, 50 ve 20 kişilik küçük toplantıların yapılabileceği 3 adet salonumuz ve geniş Fuaye alanı bulunmaktadır. Zemin Katta 3 ad.Mağaza bölümü ve Asma Katta Bay ve Bayan Kuaför salonu, Çocuk Oyun Alanı ayrıca İdari Ofisleri bulunmaktadır. 1. Bodrumda Tam Donanımlı Çamaşırhane ve Kurutma merkezi ve Ana Mutfak + diğer katlarda 5 Ad.Tam donanımlı Restaurant ve Banket mutfağı bulunmaktadır. -3. ve -2. Katlarda toplam 220 Araçlık kapalı Otoparkı bulunmaktadır. Otel 3 Bodrum kat Zemin kat, Asma katla beraber toplam 17 katlı Şehrin en yüksek binaları arasındadır. 

     Isparta’nın Tek 5 yıldızlı tesisi olan Otelimiz sadece bir Otel değil, şehrin yaşam ve eğlence merkezi konseptindedir. Konaklamanın dışında diğer bölümlerde de yüksek cirolara ulaşılmaktadır. 

    Antalya ya 110 km olan yakınlığımız avantaja çevrilmiş olup yazın sıcaktan kaçıp Isparta ya gelenler çoğalmaktadır. 24 Km uzaklıktaki Burdur şehrinde 5 Yıldızlı Otel olmadığı için yine Üst sınıf misafir portföyü Otelimizi tercih etmektedir. 

    Isparta’da Süleyman Demirel Ünivesitesi 90,000 in üzerinde öğrenci barındırmakta ve bu nüfus şehri ticari olarak olumlu etkilemektedir. Bu öğrencilerimizin yarısından fazlası ,otelimiz çevresindeki 1 km2 lik alanda bulunan Yurt ve Apartlarda ikamet etmektedir. Dolayısı ile çok ciddi bir genç nüfus bulunmakta ve bir çok Kongre,çalıştay ve Konserlere de ev sahipliği yapmaktayız.

   Otelimiz Otogara ve şehrin en büyük AVM sine 150-200metre mesafede olup Şehrin tam merkezinde İstanbul yolu üzerinde Ana arterde bulunmaktadır.

İletişim için : Sn. Gökhan Güllü