Sakin ve huzurlu tatil yerlerinin başında gelen Barla ziyaretçi akınına uğruyor. Özellikle inanç ve doğa turizmini tercih edenlerin akınına uğrayan Barla, cazibe merkezi haline gelmiş durumda.

Geçtiğimiz yıl Eğirdir Kaymakamlığı tarafından yenilenerek hizmete açılan Barla Otel, kış sezonunda da hizmet vermeye devam ederek bölgeye gelen ziyaretçilere ev sahipliği yaptı.

İşletmesi Eğirdir Kaymakamlığınca yapılan Barla Otel’de, muhteşem göl manzaralı odalarda uygun fiyatlarla konaklayan misafirler,  adeta yer yüzü cenneti olan Barla’nın temiz havasıyla yorgunluklarını geride bırakıyorlar.

 Güne köy kahvaltısı eşliğinde başlayan misafirler, Barla’nın kültürel ve dini mekânları ile birlikte eşsiz doğal güzelliklerini de gezerek keyifli anların tadını çıkarıyorlar.

Muhteşem Eğirdir Gölü manzarasına sahip Barla Oteli, 85 yatak ve 100 kişilik salonuyla birlikte konferans, toplantı gibi organizasyonlara da ev sahipliği yapıyor.

 Huzur dolu bir tatil için www.barlaotel.com internet sitesinden ve  +90 (246) 318 23 10 numaralı telefondan bilgi alabilirsiniz.