VALİ OĞUZ BAŞARILI SPORCULARI UNUTMADI

Vali Memduh Oğuz, Ispartaspor’dan sonra amatör spor dallarında derece elde sporcuları da ödüllendiriyor. Uluborlu Teknik EML 11. sınıf öğrencisi Mustafa Çelik, 24-26 Şubat tarihleri arasında Denizli’de yapılan Türkiye Gençler Grekoromen Güreş Müsabakasında 17-18 Yaş Grubu’nda 46 kiloda Türkiye üçüncüsü ve Çevre Orman Spor Kulübü’nden Feyza Nur Bulgurcu, 29 Ocak ve 4 Şubat tarihleri arasında Antalya Kemer’de düzenlenen Türkiye Küçükler Şampiyonası’nda ilk 10’da yer alıp Mili Takıma seçilmişti. 

VALİ OĞUZ’UN MAKAMINDA ÖDÜL TÖRENİ

Bu başarılardan dolayı Valilik makamında dün saat 14.30’da tören düzenlendi. Törende Milli Eğitim Müdürü Tacettin Yılmaz, Uluborlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Sakarya, Çevre ve Orman İl Müdürü Tayfun Büyükküpçü, Kulüp Genel Kaptanı Osman Kül, Muhasip Üye Ahmet Bayram, Antrenör Mücahit Çelik, Sponsor Süleyman Atasoy hazır bulundu.

VALİ OĞUZ;“BAŞARINIZIN DEVAMINI DİLİYORUM”

Sporcuları altınla ödüllendiren Vali Memduh Oğuz, kendisinin Güreş Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi olduğunu belirtti. Sporcuları dallarıyla ilgili çeşitli sorular soran Vali Oğuz, “Sporcularımızın başarısında emeği geçen müdürlerimizi, antrenörümüzü kutluyorum. Sıkıntısı olan sporcular bize sorunlarını iletsin. Sporcu duruşuyla belli ediyor ne olduğunu. Başarılarının devamını diliyorum” dedi.

BÜYÜKKÜPÇÜ; “MİLLİ TAKIMA

GÖNDERDİĞİMİZ SPORCU SAYISI 2’YE YÜKSELDİ”

Çevre ve Orman İl Müdürü Tayfun Büyükküpçü, kulüpleri hakkında bir açıklamaya yaptı. Büyükküpçü, takımlarıyla ilgili şu bilgileri verdi: “Çevre ve Ormanspor kulübümüz bünyesinde 75 sporcu bulunmaktadır. Kulüp binasında haftanın 3 günü, 8 ayrı grupta satranç eğitimi yapılmakta. Kulüp olarak ilde yapılan yarışmalarda ilk sırayı alan 15 sporcumuz bulunmaktadır. En son yapılan Küçükler İl Birinciliği’nde 8 sporcumuz 1. olmuş ve 29 Ocak- 4 Şubat tarihleri arasında Antalya Kemer’de düzenlenen Türkiye Küçük Satranç Şampiyonası’na katılmışlardır. Bu şampiyonada Feyza Nur Bulgurcu ilk 10’a girerek Milli Takım Kampına katılmaya hak kazandı. Kulübümüzde biri Azerbaycan Milli Takım oyuncusu Orhan Eminov ve il birincisi Onur Başar antrenör olarak kurs vermektedirler. Çevre ve Orman Spor’un Milli Takıma gönderdiği sporcu sayısı 2’ye yükselmiştir. Musa Çelik’ten sonra Feyza Nur Bulgurcu da Milli Takıma seçilmesi bizi son derece mutlu etmiştir” dedi.