Isparta’nın büyümesine ve kalkınmasına öncülük eden IYAŞ’ın, 2 bin 53 ortağı ile nasıl başarı sağladığının cevabını, Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Şenol verdi.
 

Türkiye’de milyonlarca kişinin tanıdığı ve alışveriş yapma imkanı bulduğu Iyaş AVM’ler grubu, birkaç ortağın dahi başaramadığını 2 bin 53 kişi ile yıllar önce başardı.

MENFAATÇİ OLMADIK

1997 yılında kurdukları IYAŞ’ın ortaklarının hiçbir zaman şahsi menfaatçi olmadığını söyleyen Bahattin Şenol: “Bizim ortaklarımız, kardeşlerimiz hiçbir zaman şahsi menfaatlerin önünde durmadı. Hep Isparta’nın ve IYAŞ’ın menfaatlerini ön planda tuttular. Hiçbir zaman BEN’lik duygusuna kapılmadılar. Biz ruhu ile hareket ettik ve etmeye devam edeceğiz. Benlik ve şahsi menfaat duygusuna kapılmayan her kişi ve kurum başarıyı sağlar. Biz bunu başardığımıza inanıyoruz” dedi.

BÖLGE’NİN AVM’Sİ

Başarının meyvesi olarak adlandırılan Iyaş Yaşam Park AVM, sadece Ispartalıların değil, tüm bölgenin Alışveriş Merkezi haline geldi. Bununla ilgili olarak da konuşan Başkan Şenol: “Birkaç yıl önce büyük umutlarla kurulan IYAŞ Yaşam Park AVM, bugün bütün bölgenin merkezi haline geldi. Sadece bizim değil, Antalya’nın, Burdur’un, Dinar’ın, Bucak’ın da AVM’si olduk. Alışveriş Merkezlerimizi gezen konuklarımız bizlere teşekkür ediyor. Bizlerde, sizlere çok teşekkür ediyoruz” dedi.

BAŞARININ YOL HİKAYESİ IYAŞ
 
Isparta Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 1997 yılı başlarında girişimci ruha sahip ve birbirine güvenen, ülke ekonomisine katkıda bulunmak için 10 arkadaşın biraraya gelmesiyle kurulmuştur. Küçük tasarrufları biraraya getirerek büyük yatırımlar yapmayı hedefleyen IYAŞ, daha sonra halka açık bir şirket haline gelerek 2053 ortağa ulaşmıştır.

Kuruluşundan bugüne gıda sektör faaliyetlerinin ilk merkezi olmuş ve yapılan çalışmalar bugünkü güçlü yapının kurulmasında etkili olmuştur. Iyaş, teknolojiyi ve modern yönetim uygulamalarını ürün-hizmet döngüsünün her aşamasında etkin olarak kullanmaktadır. Kalitede, hizmette, en iyi olmak ve kamuoyunda sahip olduğumuz bu imajı korumak ana hedefimizdir. Bu hedefe ulaşmak üzere faaliyet gösterilen alanlarda piyasada lider olmak temel ilke.