Başbakan Binali Yıldırım, Antalya’da sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile bir araya geldiği toplantıda ulaşım yatırımlarını da anlattı. Başbakan Yıldırım, Dereboğazı Yolu’nda çalışmaların hızla devam ettiğini söyledi.

Başbakan Binali Yıldırım, "Gazi Mustafa Kemal ve arkadaşları 1923'te rejimin adını koydu. Rejim Cumhuriyet'tir. Cumhuriyet kuruldu, demokrasiyle de taçlandı, şimdide devam ediyor. Rejim falan değişmiyor, değişime direnenler tarih sahnesinden yok oluyor" dedi.

Başbakan Binali Yıldırım, Antalya'da sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle yemekte bir araya geldi.  Isparta'ya, Burdur'a, Konya'ya, Karaman'a da bölünmüş yol çalışmalarının devam ettiğini dile getiren Yıldırım:

"431 bin araziyi suyla buluşturduk, berekete ulaştırdık. 181 bin araziyi de sulamaya açıyoruz. Yakın da bir başkent daha olacak. 5 üniversite var, 5 üniversite daha gelecek, Antalya eğitimin de başkenti olacak. Tarımın ve turizmin başkenti olan Antalya eğitimin de başkenti olacak. Batı Çevre Yolunu bugün açtık şimdide kuzey çevre yolunda. Dünya turizminin gözbebeği Antalya'ya ne kadar hizmet etsek hakkıdır, helali hoş olsun" dedi.