Başbakan Yıldırım’ın Grup Toplantısı'nda yaptığı konuşmalar zaman zaman sloganlarla kesilince, Başbakan Yıldırım da konuşmasına ara vererek bölge bölge gençlerle sohbet etti. O bölgeler arasında Burdur da vardı ve sohbet konuşmasında ise zaman zaman espr

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Polonya gezisi nedeniyle Başbakan ve AK Parti Başkan Vekili Binali Yıldırım, Türkiye Büyük Millet Meclisi'ndeki Grup Toplantısı'na başkanlık etti.

Toplantıya yurt içi ve yurt dışından çok sayıda vatandaşlar katılırken, gençlerin fazla olması dikkat çekti.

Başbakan Yıldırım’ın Grup Toplantısı'nda yaptığı konuşmalar zaman zaman sloganlarla kesilince, Başbakan Yıldırım da konuşmasına ara vererek bölge bölge gençlerle sohbet etti.

O bölgeler arasında Burdur da vardı ve sohbet konuşmasında ise zaman zaman esprili diyaloglar yaşandı.

Onlardan ilkinde gençler ‘Dik dur eğilme’ şeklinde slogan atınca Başbakan Yıldırım, “Yahu eğilmeden nasıl namaz kılınır, imamları da düşünün”  şeklinde cevap verdi.
Burdur'a da selam göndermeyi ihmal etmeyen Yıldırım, Ağlasunlu gençlerin olduğunu öğrenince,"Ağlasun fazla ağlamasun, işler yolunda" dedi.

Bu diyaloglar salonda gülümsemelere neden olurken, kamera kadrajında AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik'in de tebessüm ettiği gözlendi.