11 Ocak'ta AK Parti İl Başkanlığı Kongresi için Isparta'ya gelecek olan Başbakan Ahmet Davutoğlu, kentin sorunlarıyla ilgili meslek örgütlerinin ve sivil toplum örgütlerinin temsilcilerini de dinleyecek.

OSMAN ZABUN ANKARA'YA ÇAĞIRILDI

11 Ocak'ta yapılacak İl Başkanlığı Kongresi'nde Genel Merkez tarafından yeniden aday gösterilmesi beklenen Av. Osman Zabun, pazartesi günü Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından kabul edilecek.

Zabun, Başbakan'a Isparta'yla ilgili tapleplerini içeren bir dosya sunacak.

11 Ocak Pazar günü Işıkkent Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek olan AK Parti İl Başkanlığı kongresi için Isparta'ya gelecek olan Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun programı yavaş yavaş netleşmeye başladı. Başbakan Davutoğlu'nun Isparta'ya yapacağı ziyaret sadece AK Parti kongresi ile sınırlı kalmayacak. Başbakan kongreden sonra Barida Hotels'te meslek örgütlerinin temsilcileriyle ve sivil toplum örgütünün temsilcileri ile de görüşme yapacak.

Başbakan Ahmet Davutoğlu pazar günü Isparta'ya yapacağı program öncesinde AK Parti İl Başkanı Osman Zabun'u kabul edecek. Önümüzdeki pazartesi günü saat 14.00'da Başbakanlık'ta gerçekleştirilecek görüşmede Isparta ziyaretine ilişkin değerlendirme yapılacak. AK Parti İl Başkanı Osman Zabun'un Başbakan ile görüşme kapsamında Isparta'yla ilgili talep dosyası hazırladığı öğrenildi. Zabun, Isparta'ya yapılacak kamu yatırımlarıyla ilgili talepleri içeren dosyayı Başbakan Davuoğlu'na sunacak. Davutoğlu'nun kongre konuşmasında Isparta'ya bu taleplerle ilgili müjdeler vermesi bekleniyor. 

AK Parti İl Başkanlığı kongresi için Isparta'ya gelecek olan Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun16.00'dan sonra da Isparta Valiliği'ni ziyaret edeceği bilgisi verildi. Bu arada AK Parti'ye üye olan Ülkü Ocakları eski kadrolu sanatçısı Başkal'a İl Başkanlığı Kongresi'nde Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından rozet takılacağı öğrenildi. Başkal'ın kogrede de mini bir konser vereceği bildirildi.

Öte yandan AK Parti İl Başkanlığı'na getirilmesine kesin gözüyle bakılan Av. Osman Zabun'un yönetimde birçok isimde değişiklik yapacağı, yeni isimleri kadrosuna dahil edeceği haber alındı.

Kaynak: Akdeniz