Cumhurbaşkanı Adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Keçiborlu Belediye Başkanı Yusuf Murat Parlak’ı arayarak seçimler öncesinde hayır dualarını istedi. 

Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı, Cumhurbaşkanı Adayı ve Ak Parti Genel Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan Isparta’nın Keçiborlu Belediye Başkanı Yusuf Murat Parlak’ı gece 01.30 sıralarında arayarak, Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde hayır dualarını istedi. 

Yaklaşık yarım saat süren telefon görüşmesi kapsamında Başbakan Erdoğan Isparta  ve özelliklede Keçiborlu’yu takip ettiklerini, halkın huzuru ve rahatı için olan bütün çalışmaları hükümet olarak desteklediklerini ve bundan sonrada destekleyecekleri sözünü yeniledi.   Keçiborlu halkının refahı için hazırlanan projelerden bakanları aracılığı ile haberdar olduğunu ifade Başbakan Erdoğan, hükümetin bu projelere destek vereceğini kaydetti.

Başbakan Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde Keçiborlu halkına Belediye Başkanı Yusuf Murat Parlak nezdinde verdikleri destekten dolayı teşekkür etti. 

Keçiborlu Belediye Başkanı Yusuf Murat Parlak’ın, ailesiyle birlikte yatmadan önce Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin Ak Parti’nin adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın lehine sonuçlanması için dua ettiği ve ardından Başbakan Erdoğan’ın aradığı öğrenildi.