AK Parti'nin kurucularından olan Eski Belediye Başkanı Hasan Balaman, 12 Haziran seçimlerinde partisinin bir neferi olarak seçimden galip gelmesi adına çalışma sergileyeceğini söyledi.

Kamuoyunda özellikle listede Recep Özel'in yer almasından kumar siteleri ötürü Balaman'ın rahatsız olduğu şeklindeki söylemlerin gerçeği yansıtmadığını belirten Balaman, kimseyle sorunu olmadığını iletti.

AK PARTİ'YE HİZMET SADECE MAKAMDA OLMAZ

AK Parti'nin kurucularından olduğunu kaydeden Balaman, "Kurucu üyelik hakkım ilelebet devam edecektir. Dolayısıyla AK Parti'nin içerisindeyim. AK Parti'ye hizmete sadece makamda oturmakla olmaz. Asıl olan parti içerisinde aktif bir görevinizi olmadığı haldeyken bile hizmet edebilmektir.

İşte gerçek AK Parti sevdalısı olmak bu demektir. Ben de aynı inanç ve idealle bu seçimlerde mahalle mahalle ilçe ilçe köy köy seçim koordinasyon merkezinin yapacağı program dahilinde partinin bir neferi olarak İsparta'da AK Parti'nin 4 vekil çıkarması için çalışacağım" dedi.

GÜN HESAPLAŞMA GÜNÜ DEĞİL

Görevleri bitince Isparta'da yaşayan siyasetçilerin nadir olduğunu öne süren Balaman, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Ama ben öyle olmadım. 29 Mart seçimlerinden sonra ailemle birlikte İsparta'da yaşamaya devam ettim hatta kendime ait özel bürom İsparta'nın tam göbeğinde Bedestenin içerisindedir.

Vatandaşla her daim beraber, iç içe oluyorum. Benim Isparta'da kalmam Isparta halkına olan bir saygımdır. 29 (vlart seçimlerinde partimize oy veren seçmenlere olan saygımın ifadesidir.
AK Parti'den her kim nerede görev alırsa alsın ben bunu Başbakanımızın bir takdiri olarak görür ve saygı duyarım.

Asıl olan Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan ise gerisi teferruattır. Biz sandık başına gittiğimiz zaman sokak sokak seçim çalışması yaptığımızda partimize ve Başbakanımıza oy istiyoruz.

Eski bir Belediye Başkanı olarak, benim de gönlümden geçen AK Parti'nin kuruluşundan bugüne kadar partimizin her kademesinde görev almış olan en son da partimizden vekillik için aday adayı olan arkadaşlarımızın da aynı coşku ve heyecan içerisinde çalışmasıdır. Gün kavga, hesaplaşma günü değil, AK Parti'nin yeniden büyük çoğunlulukla iktidara gelme günüdür.

Parti içinde kimseyle sorunum da yok." şeklinde konuştu.