Isparta Ticaret ve Sanayi  Odası Başkanlığı ve yönetim kurul üyeliğinden istifa ederek AK Parti’den belediye başkan adaylığına soyunan Şükrü Başdeğirmen, aday adaylık başvurusunu yaptı

Başdeğirmen’i aday adaylığı başvurusunda  ITSO yönetimi  Isparta Ticaret Borsası yönetimi ve meslek odası üyeleri yalnız bırakmadı, Başdeğirmen, AK Parti İl Başkanı Osman Zabun’la tokalaştıktan sonra başvuru belgesini imzaladı ve partiye teslim etti.

AK PARTİNİN ZAFERİ İÇİN ÇALIŞACAĞIM

AK parti Belediye Başkan Aday adayı Şükür Başdeğirmen, 5 yıl belediye meclis üyleğinden sonra ITSO’da görevine devam ettiğini kaydeden Başdeğirmen, “ Bu görevimden ayrılarak şehrimize hizmet etmek yeni bir kulvar açmak için yeni bir vizyon  getirmek Isparta’nın daha farklı hizmetlere layık olduğunu düşünerek kendimde o çaba ve gayreti gördüğüm için bugün bu göreve talip oldum ve aday adaylığımı açıklamak için buradayım. Bir çok arkadaşımız burada hizmet etti. Memleketi geliştirmek için emekler verdi. Bundan sonrada bir çok arkadaşımız gelerek bu göreve talip olacaktır.

Bu görevler kutsal onurlu görevlerdir. Yüce Rabbim buna layık olan kimselere bunu nasip etsin. Memleketimiz daha güzel yerlere daha iyi yatırımlar alarak layık olduğu yere gelebilsin. Tüm amacımız budur. Benden öncede benden sonra da burada aday adayı olacak arkadaşlarımız  mutlaka tek bir amaçla geliyor memlekete hizmet etmek için. O neden öyle neden böyle demeden doğru bildiğimizi söyleyerek biz de bu görevi en iyi şekilde arkadaşlarımızla bir yere getireceğimiz inancındayız. Buna inanarak buradayız. Kim aday olursa tüm arkadaşlarımız aday adayı olarak sürecin içinde.

Ben de aday adayı olarak bu sürecin içine girdim. Aday kim olursa memleketimiz partimiz için Cumhurbaşkanımızın bize verdiği dirayetle o dik duruşuyla arkasında durarak  vermiş olduğu hizmete en layıkıyla yerine getirmek için bu hizmete talibiz. Sayın Başkanla bugüne kadar bir çok işte istişareyle beraber çalıştık. Bundan sonra da burada kim görev alırsa kim aday olursa onun peşinde sonuca ulaşmak için mücadele edeceğiz. Şuna inanın ki bu zafer bizim olacak” dedi.