Isparta Belediyesi tarafından, Meydan AVM Belediye Kültür Merkezi yanında kurulan iftar çadırında her gün binlerce vatandaş iftarını açmaya devam ediyor. Günde 5 binin üzerinde vatandaş aynı anda iftar açarken, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen de iftara eşi Şadiye Başdeğirmen ile birlikte katıldı. 
Ramazan ayı boyunca hayırseverlerin katkılarıyla kurulan sofralarda akşam ezanı ile birlikte vatandaşlar aynı anda iftar açmanın mutluluğunu yaşıyor. Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, eşi Şadiye Başdeğirmen ile birlikte bugün akşam iftara katıldı. İftar öncesinde Başdeğirmen çifti iftar açmak için çadıra gelen vatandaşlara yemek servisinde bulunurken, ‘afiyet olsun’ dileklerini iletti. 
İftar sofralarını gezerek vatandaşlarla sohbet eden Başdeğirmen çifti vatandaşlar tarafından yoğun ilgi ile karşılaşırken, fotoğraf çekilme isteklerini geri çevirmedi. 
Vatandaşlar, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederken, kurulan iftar çadırında iftar açmaktan dolayı duydukları memnuniyetlerini dile getirdiler. Vatandaşlar, “Emeği geçenlerden Allah razı olsun. Tuttuğumuz oruçlar yaptığımız ibadetler kabul olsun. Yemekler çok lezzetli, Ramazan ayında böyle bir hizmet çok güzel. AVM açılışına gelmiştik, bu kadar tertipli ve düzenli bir organizasyon. Burada bir birlik ve beraberlik havası var. Belediye Başkanımızla Isparta’mız çok daha güzel oldu. Belediye Başkanımıza teşekkür ederiz” dediler. 

İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı yapıldı İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı yapıldı