Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 81 İl Teşkilatı ile ‘online’ bayramlaştı. O törende Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, tüm il Belediye Başkanları adına Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştü. Isparta’da gül hasat sezonunun başladığını söyleyen Başkan Başdeğirmen, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı gül sezonu içerisinde Isparta’ya davet etti.
 
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, parti teşkilatlarıyla bayramlaştı.
Bayramlaşmada tüm İl Belediye Başkanları adına Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştü.
BAŞKAN BAŞDEĞİRMEN’DEN,
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’A DAVET

Cumhurbaşkanı ile yapılan olline bayramlaşmaya katılan Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Isparta’da gül hasat sezonunun bugün itibariyle başladığını ve 45 gün süreceğini belirterek, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı gül sezonu içerisinde gül bahçelerini gezmek için Isparta’ya davet etti.
Konuşmasında İsrail’in Mescid-i Aksa’ya ve Gazze’ye yaptığı saldırılara tepki gösteren Başkan Başdeğirmen, “sizlerin de söylediği her zaman zalimin karşısında, mazlumun yanında olacağız” diye konuştu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yerel seçimlerde açıkladığı manifestoyu harfiyen uygulamaya çalıştıklarını dile getiren Başkan Başdeğirmen, Isparta Belediyesi olarak yaptıkları ‘gönül belediyeciliği’ çalışmalarına dikkat çekti.
“Biz sizleri mahcup etmeyeceğiö sayın Cumhurbaşkanım” diyerek konuşmasına devam eden Başkan Başdeğirmen, tüm ülkede yaşanan kuraklık sorununa değindi.
Başkan Başdeğirmen’in aktardığı sorunların değerlendirmesini yapacaklarını söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan ise, özellikle kuraklık konusunda çalışmalar yapılacağını anlattı.
Aşağıdaki videoda Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ile Cumhurbaşkanı Erdoğan arasında geçen görüşmeyi izleyebilirsiniz…