Bir süredir kamuoyunda tartışılan ve ciddi gündem oluşturan Ispartaspor konusuyla ilgili yapılan anketler ve çalışmalar,  benim de hemşerilerim gibi basından takip ettiğim bir konudur. Yerel basın yayın organlarında ve spor kamuoyunda şahsıma gösterilen güven onur vericidir.

     Allah izin verirse geçmişte olduğu gibi şimdi ve gelecekte de memleketim için hiçbir sorumluluk ve görevden kaçmayacağım aşikardır.

    Ancak şu anda üzerimde üniversitemiz yerleşkesi içerisinde işadamlarımız ve hayırsever vatandaşlarımızın katkıları ile yapılacak olan Hukuk Fakültesi binasının sorumluluğu bulunmaktadır. Yükseköğretim hayatını daha da geliştirecek bu prestijli fakülte binasının tamamlanması Isparta ekonomisine çok önemli katkılar sağlayacaktır. Zamanımın önemli bir kısmını bu binanın biran önce tamamlanabilmesi için kullanmaktayım. Bu durumda Ispartaspor’a kamuoyunun beklediği katkı ve desteği sağlayamayacağım kanısındayım.

     Başta Sayın Valimiz, Belediye başkanımız, Milletvekillerimiz ve bu kentte söz hakkı olan herkes, şimdiye kadar özlemini duyduğumuz beraberlik örneğini ortaya koyarak takımımıza layık olduğu desteği vermek zorundayız.

     Ispartalı hemşerilerimizin, idarecilerimizin, sivil toplum örgütlerimizin, basınımızın ve spor kamuoyunun tarafıma göstermiş olduğu güvene sonsuz teşekkür ederim. Oluşturulacak yeni yönetime sayın büyüklerimiz ve Ispartalı vatandaşlarımızın destek vereceğini umarak kamuoyuna saygılar sunarım.


Şükrü BAŞDEĞİRMEN