KAMU ZARARI VAR

Ak Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, El Ele Derneği’ni ziyarette Isparta Belediyesi mülklerinin yıllarca atıl bırakılmasını eleştirdi, kamu zararına dikkat çekti.

Ak Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, El Ele Derneği’ni ziyaret etti. Başdeğirmen çiftini Gül Köşkü’nde Dernek Başkanı Canan Aydın ile yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda dernek gönüllüsü karşıladı. Başdeğirmen, burada şu konuşmayı yaptı:

“Daha önce Gökçay’da Gül Köşkü açılışına gitmiştim. 3 yıl atıl olarak kaldıktan sonra  tadilat yapılmış ve açılmış. O zaman güzel olduğunu söylemişim. Bugün ‘Belediye esnafına rakip olamaz’ sözümüzün karşısına o günkü konuşmamızı getiriyorlar. Bu sözümüzü bile ayırt edemiyorlar. Sadece güzel olduğunu söylemişiz. Güzel olduğunu söylemek ile rekabet yapmamak gerektiğini söylemek çok farklı. Güzel sözümüzü siyasi amaç uğruna farklı şekilde kullanıyorlar. Bizi anlamıyorlar. Kavga etme derdinde değiliz. Güzele güzel deriz ama mağdur edilen esnafımız da varda onun yanında oluruz. Belediye kimsenin işine mani olamaz. Atatürk Parkı 2 yol, kültür sarayı 3 yıl, otel Isparta 3 yıl atıl kaldı. Opet benzinliği 24 aydır kapalı. 1000 bin TL’den kiraya verilse 24 ayda 2.4 milyon TL yapar. Kervansaray, Atatürk parkı hepsinde kamu zararı var. Gökçay’da esnafın yerlerimi yıktınız, yenisini yapmadınız. O esnaflar aç-sefil durumda. Esnafımızın yanındayız. Kimsenin işi ile aşı ile uğraşmayacağız. Kimsenin ekmeği ile oynamayacağız. Dua almak için geliyoruz.

Isparta’da en son 13 yıl önce sosyal konut yapılmış. Ondan sonra yapılmamış. Biz bunun için geleceğiz. Evi olmayanı ev sahibi yapacağız. İnsanların mutlu ve huzurlu olması için elimizden geleni yapacağız. 20 yıldır sosyal faaliyetlerde bulunuyorum. Biz bu memleket için varız. Ölmeden eser bırakmak istiyorum. Projelerimizle geliyoruz. İkinci projemizi Pazar günü açıklayacağız. Danışarak yapıyoruz. Ben yaptım oldu, ben bilirim’ denilen bencil davranışlar artık yok. Vatandaşın istediği gibi olacak. Kimse kimseden üstün değil. Herşeyi ben bilirim demeyeceğiz.”