Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen, İsrail’in Filistinlilere yönelik katliamına sert tepki gösterdi. ITSO Başkanı Başdeğirmen’in açıklaması şöyle; "İsrail’in Filistin’ e yönelik insanlık dışı katliamında  60 kardeşimizin vahşice katledilmiş, 2 bin 700'u aşkın kardeşimiz yaralanmıştır. Rabbim her birine rahmetiyle muamele eylesin. Yaralılarımıza acil şifalar nasip eylesin. Yeryüzünde değil bir insan bir hayvanın bile eza ve cefa ile öldürülmesini yasaklayan bir dinimiz vardır. Bu katliamlar insanlık dışıdır. İsrail, şiddet ve terörü alışkanlık  haline getirerek masum Filistinli kardeşlerimizin hayat ve varlık haklarına kast etmiş, sonuç itibariyle katliamcı bir devlet olduğunu hem resmileştirmiş hem de belgelendirmiştir.
İsrail, ABD'nin açtığı karanlık ve kanlı güzergâhta gözü dönmüşçesine ilerleyerek Gazze'de son yılların en ağır katliamına imza atmıştır. İsrail katil, terörist bir devlet olduğunu tüm delilleriyle ispatlamıştır.
Mübarek Ramazan ayının hemen öncesinde bu olaylar Türk milleti olarak bizleri derinden yaralamıştır. İlk kıblemiz Kudüs'ün manevi dokunulmazlığını ihlal eden, inancımızın kutsallarına ihanet eden ABD-İsrail i şiddetle ve nefretle kınıyoruz. Gazze'de sadece mazlumların, sadece Filistinlilerin kanı değil, İslam'ın da kanı dökülmüştür. 
Türk milleti din kardeşlerinin yanındadır.
Türk milletinin zalimler karşısındaki yeri ve tarafı bellidir. Zulme karşı direnirken hayatlarını kaybeden Filistinli kardeşlerimize Allah'tan rahmet, yaralılara şifa diliyorum.”