Isparta Gazeteciler Cemiyeti’nin önderliğinde basın mensuplarının ziyaretleri devam ediyor. Bu çerçevede Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş, gazete ve internet sitesi sahipleri ile gazeteciler C.Başsavcısı Mustafa Akbulut’u makamında ziyaret etti.  Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş başkanlığında Gazeteciler Emre Altuğ, Onur Bedir, Yasin Şişman, Tuna Ünal, Tayfun Yılmaz, Muhammet Uslu, Enver Taha Aydın, İbrahim Demirayak, Filiz Atmaca, Mustafa Savlı, Ali Çevikbaş ile Duayen Gazeteciler Nasuh Özkan ve Hasan Özbek’i makamında kabul eden Cumhuriyet Başsavcısı Akbulut, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
IGC’DEN AKBULUT’A 
DAKTİLO PLAKETİ…

Ziyaret sırasında ilk olarak Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş, ziyaretin anısına Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Akbulut’a daktilo plaketi takdim etti. Basın mensuplarının geçmişte haberlerini hep daktilo ile yazdıklarını ve bu nedenle daktilonun basın mensuplarında öneminin büyük olduğunu belirten IGC Başkanı Mustafa Baş, bu nedenle günün anısına Başsavcı Akbulut’a  sözkonusu plaketi takdim etti. Başsavcı Akbulut’ta plaket takdiminden dolayı Cemiyet Başkanı Mustafa Baş’a teşekkür ederken, Isparta Cezaevinde kalmakta olan hükümlü ve tutukluların yaptıkları çalışmalardan oluşan bir hediyeyi IGC Başkanı Mustafa Baş’a takdim etti.
ISPARTA 3.BAŞSAVCILIĞIM
Ziyaret sırasında kendisinin Amasyalı olduğunu dile getiren Başsavcı Akbulut, Trabzon, Manisa’dan sonra üçüncü başsavcılık görevinin Isparta olduğunu hatırlattı. Isparta’da gazetecilerin  adli haberlere en sağlıklı şekilde ulaşabilmeleri için kendilerinin her zaman yardımcı olduğunu ifade eden Başsavcı Akbulut, böylece bilgi kirliliğinin de önüne geçilmiş olduğunu belirtti. Başsavcı Akbulut, terör örgütü FETÖ’ye yönelik mücadelenin aralıksız devam ettiğini ve bu konudaki ihbar ve şikayetlerin de titizlikle değerlendirildiğini ifade etti. 
ISPARTA BASININDAN
MEMNUNUZ…

Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş’dan Isparta Basınına ilişkin bilgiler alan Isparta C.Başsavcısı Mustafa Akbulut, Basının son yıllarda çok önemli bir güç haline geldiğini belirterek, “Bizler Isparta Basınından memnunuz” dedi. Ziyaret daha sonra sohbet şeklinde devam ederken, ziyaret hatıra fotoğrafı çekimi ile tamamlandı.  

Kanser genç yetişkinlerde hızla artıyor!  Kanser genç yetişkinlerde hızla artıyor!