MANŞET : ''Kentlerde doğalgaz çalışmaları başladı''
Torosgaz 2011 yatırımları için Halıkent ve Batıkent bölgesinde çalışmalarına başladı. İki bölgede eş zamanlı yapılacak çalışmalar sonrasında 10 mahalleye daha doğalgaz ulaştırılacak. Genel Müdür Küp, ''2012 yılında tüm Isparta'ya doğalgaz hattımızı döşemiş olacağız'' dedi.

GÜLKENT: ''Muayenehane açma şartlarındaki zorluklar kaldırıldı''
Tamgün Yasası gereği, özel muayenehanede çalışamayacak olan hekimler için Tabip Odası'nın verdiği hukuk savaşı, başarıyla sona erdi. Artık, hekimler özel muayenehane açabilecekler. Hukuk zaferinde bir önemli sonuç daha var: Muayenehane açma şartları da kolaylaştırıldı.

OLUŞUM: ''İstediğimiz sonuç oldu''
Tam Gün Yasasındaki hekimlerin özel çalışması yasayla ilgili Danıştay'dan aldığı kararı değerlendiren Isparta Burdur Tabip Orası Başkanı İlker Büyükyavuz, istediğimiz sonuç oldu dedi.

ISPARTA: ''"Haksızlık ortadan kalkmış oldu''
Isparta Burdur Tabipler Odası Başkanı Dr. İlker Büyükyavuz, artık kamu hastanesinde çalışan hekimlerin de muayenehane açma yetkisine sahip olduğunu belirterek, haksızlığın ortadan kalktığını ve bu kararın hekimler için bir özgürlük olduğunu ifade etti.

HEDEF: ''Meclise çift kanatlı kapı açacağız''
Milletvekili sıralamasında CHP'nin birinci sırasına oturan Isparta eski Valisi Ali Haydar Öner, ''Ben bu zamana kadar dürüstçe hizmet yaptım. Isparta halkının sağ duyusuna güveniyorum. İnşallah Isparta halkı CHP'den meclise 2 milletvekili gönderecek. Yaklaşık 2 yıl Isparta'da valilik görevinde bulundum ve mümkün olduğu kadar herkesin işini görmeye çalıştım. Kimseyle olumsuz bir diyaloğum olmadı. Isparta halkı beni seviyor'' dedi.

ÇÖZÜM: ''Torba Yasa'dan yararlanın''
ITSO Başkanı Kaçıkoç'u makamında ziyaret eden SGK İl Müdürü İlhan, 6111 Sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması, Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanunu'yla ilgili yapılan değişiklikler hakkında bilgiler verdi.

DEMOKRAT: ''Tahsiste başvuru süresi bitti''
Kültür ve Turizm Bakanlığı'na, Davraz Dağı Kış Sporları Merkezi'nde toplam 400 yataklık otel yapılabilecek alanın tahsisi için başvurular sona erdi.

NOKTA: ''Dört dörtlük liste''
AK Parti İl Başkanı Uğur Gökgöz, milletvekili aday listelerinin dört dörtlük hazırlanmış bir liste olduğunu belirterek, Isparta'dan dört vekil çıkaracaklarını söyledi. Seçimlere en hazır teşkilatın kendileri olduğunu kaydeden Gökgöz, listeye giremeyen vekillerle aynı kulvarda çalışmaya devam edeceklerini anlattı.

İLKE: ''Bu Benim Eserim'de 14 Isparta projesi yarışıyor''
Milli Eğitim Bakanlığı ve TÜBİTAK işbirliği ile düzenlenen matematik ve fen bilimleri alanında düzenlenen ''Bu Benim Eserim'' Antalya Bölge Sergisine Isparta'dan 14 proje katıldı.