Giresun'un şebinkarahisar ilçesinde kendi silahı ile kafasına ateş ederek intihar eden Uzman Çavuş Ufuk Kaşıkçı'nın, ölümüyle ilgili detaylar ortaya çıktı. Kaşıkçı'nın İntihar ettiği anı, görüntülü olarak görüşme yaptığı kız arkadaşının da izlettiği öğrenildi.

GİRESUN JANDARMA KOMUTANLIĞINDAN AÇIKLAMA GELDİ

Olayla ilgili Giresun İl Jandarma Komutanlığından yapılan yazılı açıklamada, "Şebinkarahisar Jandarma Asayiş Komutanlığı emrinde görevli Jandarma Uzman Çavuş Ufuk Kaşıkçı arkadaşlarıyla kurban kesmeyi müteakip, kıyafet değiştirmek maksadıyla evine geçtiği esnada kendine ait tabanca ile başına bir el ateş etmek suretiyle intihar girişiminde bulunmuştur.

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Personel Şebinkarahisar Devlet Hastanesi'ne sevk edilmiştir. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından 112 ambulansı ile Giresun Devlet Hastanesi'ne sevk edilmiştir. Burada
da yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetmiştir" denildi.

İNTİHARINI CEP TELEFONUYLA KIZ ARKADAŞINA İZLETMİŞ

Öte yandan, Kaşıkçı'nın intihar girişimini, cep telefonuyla görüntülü konuştuğu ismi açıklanmayan kız arkadaşının da gördüğü öğrenildi. Giresun’da vefat eden Uzman Çavuş Ufuk Kaşıkçı’nın ölüm nedenni, Uluborlu İleydağı’nda  toprağa verileceği öğrenildi.