Isparta Gazeteciler Cemiyetine 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla gerçekleştirilen kutlama ziyaretleri devam ediyor. 
Bu çerçevede AK Parti Merkez İlçe Başkanı Av. Yasir Pirimoğlu ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri Serkan Başpınar, Rıfat Özkan, Arif Zengin, Yusuf Karataş, Emrah Ersal, Vedat Bardakçı ve Murat Ulu Köse Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş’ı Tuhafiyeciler Sitesindeki ofisinde ziyaret ederek 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutladı. Ziyarette Manşet Gazetesi Sahibi Hakan Yaman, Nokta Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Tayfun Yılmaz ve Gazeteciler Cemiyeti eski Başkanlarından Duayen Gazeteci Nasuh Özkan’da hazır bulundu.
“YEREL BASIN ZOR DURUMDA”
AK Parti Merkez ilçe Teşkilatının kendilerini ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş, yerel basının içerisinde bulunduğu ekonomik sıkıntılardan bahsederek bu konuda destek istedi. Baş, yerel basının özellikle son ekonomik gelişmelerden olumsuz etkilendiğini ve kamu kurumlarının tasarruf tedbirlerini gerekçe göstererek basına destekte bulunmadıklarının altını çizerek yerel basına sahip çıkılması çağrısında bulundu.
“HALKIN NABZINI EN 
İYİ TUTAN SİZLERSİNİZ”

Yerel Basının önemini çok iyi bildiklerini ve bu anlamda basının desteklenmesi gerektiğini kaydeden AK Parti Merkez İlçe Başkanı Av. Yasir Pirimoğlu, “Halkın nabzını en iyi tutan sizlersiniz, basına destek konusunda gerekeni yapmaya hazırız. Basın bir değerdir ve bu değere sahip çıkılmalıdır. Biz AK Parti Merkez İlçe Yönetimi olarak basınla sık sık biraraya gelmek istiyoruz, sizlerle istişarelerde bulunmak istiyoruz. Bu anlamda halkın istedikleri konusunda ve yapılması gerekenler konusunda basının görüşlerini almak istiyoruz.” Dedi. 
AK PARTİ’DE SİYASET
YAPMAK BİR 
AYRICALIKTIR…

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Av. Yasir Pirimoğlu, Adalet ve Kalkınma Partisi’nde siyaset yapmanın bir ayrıcalık olduğunu belirterek kendilerinin de bu anlayışla görev yaptıklarını, halkın sorunlarını dinlediklerini yerel bazda çözülebilecek sorunların çözümü için gerekeni yaptıklarını genel sorunları ise Genel Merkeze ilettiklerini sözlerine ekledi. 
AK Parti Merkez İlçe Yönetiminin ziyareti daha sonra karşılıklı sohbet ve hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

Isparta Turizm ve Gastronomi Derneği Resmen Kuruldu Isparta Turizm ve Gastronomi Derneği Resmen Kuruldu