Dinar’da Cumhur İttifakının Belediye Başkan Adayı Nihat Sarı, Isparta’da yaşayan binlerce Dinarlı hemşerisine selam gönderdi.

“Sil Baştan, Nihat Başkan” sloganıyla seçim çalışmalarına devam eden Nihat Sarı, her gittiği mahallede, toplantıda coşkulu kalabalıklar tarafından karşılanmakta.

ISPARTA’YA SAYGI VE SEVGİLERİMİ İLETİYORUM

Adaylığı ile ilgili olarak gazetemize ve haber sitemize açıklamalarda bulunan Dinar Ak Parti Belediye Başkan Adayı İnşaat Mühendisi Nihat Sarı, Isparta’da yaşayan Dinarlı hemşerilerine selam göndererek şunları söyledi; “Öncelikle 31 Mart 2019 mahalli seçimlerinin ülkemize, milletimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Isparta için, Dinar için güzellikler getirmesini temenni ediyorum. Isparta, Dinar için önemli bir şehir. On binlerce Dinarlı hemşerimiz burada yaşıyor. Dinarlıların şahsında tüm Isparta’ya saygı ve sevgilerimi iletiyorum.”

SON 10 YILDA BİR ÇEŞME DAHİ YAPILMADI

Cumhur İttifakının Ak Parti Belediye Başkan Adayı Nihat Sarı, projelerine yönelik olarak konuşmasında; “Dinar son 10 yıldır hizmetten yoksun bir ilçe olarak çok geri kaldı. 10 yıldır yönetimde olan idarenin şu çeşmeyi yaptım diyecek bir eseri dahi yok. Hiçbir hizmet yok, ancak mazeret çok.

BİRİKİM VE TECRÜBEMLE DİNAR’I DAHA İLERİYE TAŞIYACAĞIM

Ben 25 yıldır Dinar’da müteahhitlik yapan biriyim. Sağlık, eğitim başta olmak üzere birçok alanda fiziki bina yaptım. Belediyelerin birçok alt ve üst yapılarını yaptım.

Şimdi deneyim-birikim ve tecrübemi Dinar’ı daha ileriye taşımak ve hemşerilerimin yaşam kalitesini daha yükseltmek için kullanmak istiyorum.

SEVİNÇLE GELENLER ÜZÜNTÜYLE AYRILIYORLAR

Isparta’da yaşayan Dinarlı hemşerilerimiz memleket özlemiyle Dinar’a çeşitli vesilelerle gelip gitmekteler. Buraya bir heyecanla, özlemle geliyorlar. Ancak hüzün ve üzüntüyle dönüyorlar. Çünkü son 10 yıldır hiçbir hizmet yok, ilerleme yok. Aksine her geçen gün Dinar gerilemiş. Bu durum hem Dinar’da yaşayan vatandaşlarımızı üzmekte hem de dışarıdan gelen hemşerilerimizi üzmektedir. 

İKİ YIL İÇERİSİNDE DİNAR’IN GELİŞTİĞİNİ VE DEĞİŞTİĞİNİ GÖRECEKLER

Allah’ın izniyle iyi bir ekiple hizmet için yola çıktık. Her birisi kendi alanında tecrübeli ve deneyimli bir ekiple yola çıktık. Ben şu kadarını söyleyebilirim, iki yıl içerisinde Dinar’ın çok değiştiğini ve geliştiğini görecekler.

Isparta’da yaşayan saygıdeğer hemşerilerimiz Dinar’a her gelişlerinde bu değişim ve gelişimi fark edecekler.

İNSANA DOKUNAN PROJELERİMİZLE GELİYORUZ

İnsana dokunan, topluma dokunan projelerimizle geliyoruz. Belediye meydanı, suçıkan millet bahçesi, çeşitli sosyal donatılarla menderes nehri düzenlemesi, Salı pazarı, Cumhuriyet meydanı, zahire pazarı, oto galericiler sitesi, hayvan rehabilitasyon merkezi ve daha birçok projemizle geliyoruz. Tabi bütün bunları yaparken muhtaç ve ihtiyaç sahiplerini de unutmayacağız. Sosyal belediyecilik anlayışı içerisinde Dinar Kart sistemi ile tüm ihtiyaçlar karşılanacaktır” diye konuştu.

HALKIMIZ YÖNETİMDE PAYDAŞ OLACAK

Dürüst, şeffaf ve ilkeli bir yönetim tarzı uygulayacaklarını belirterek konuşmasına devam eden Sarı; “Bütün vatandaşlarımızı sadece yönetilen değil, yönetimde paydaş olarak gören bir zihniyete sahip olacağız.

Merkezi hükümetin desteğini arkamıza alarak; Üretken belediyecilik anlayışıyla öz kaynaklar oluşturacağız, her alanda yatırım yaparak bir bütünlük içerisinde Dinar’ı layık olduğu yere taşıyacağız.

UYGARLIK MERKEZİ DİNAR’I YENİDEN ŞAHLANDIRACAĞIZ

Yolların kesiştiği, tarih ve uygarlıkların yaşandığı altın şehir Dinar’ı, sosyal ve kültürel alanda sağlayacağımız gelişimle yeniden cazibe merkezi haline getireceğiz” dedi.