Hastalar evlerinden alınıyor,,, hastaneye naklediliyor... Yatalak hastalara elektrikli karyola temin ediliyor. Yaşlı ve hastalara evlerinde, hem sağlık hizmeti veriliyor hem de kişisel bakımları yapılıyor. Merkezde ise adeta butik bir hastane gibi hizmet veriliyor.
Burası İsparta Belediyesi’nin Sağlık İşleri Müdürlüğü... Burası gönül belediyeciliğinin tamda kalbi. Burada kalpler gönüller için atıyor, hizmetlerse gönüllere dokunuyor.
İsparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'in göreve gelmesiyle birlikte, Gönül Belediyeciliği kapsamında sağlık hizmetlerine büyük ağırlık verildi. Bu kapsamda sağlık işleri müdürlüğünün hem fiziki alanı hem de personel sayısı artırıldı.
Merkezde sağlık hizmetlerinden, yaşlı ve engellilere evde bakım hizmetlerine, hasta nakillerinden, felçli yatalak hastalara elektrikli karyola teminine kadar çok sayıda hizmet vatandaşa ücretsiz olarak sunuluyor.
Yatağa bağımlı olan ihtiyaç sahibi vatandaşlara Başkan Başdeğirmen'in destekleri ile ücresiz olarak elektrikli karyola temininde bulunduklarını belirten İsparta Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Ender Güven, 20 elektrikli hasta karyolasını ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırdıklarını söyledi.
'Gönül belediyeciliği' sloganı ile çalışmalarını sürdüren İsparta Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü, Demirköprü mevkiinde Gülkent Anadolu Lisesinin yanında hizmet veriyor.