Sınırsız sevginin, şefkatin, hoşgörünün ve sabrın timsali, başımızın tacı annelerimizin Anneler Gününü en kalbi duygularımla kutluyorum. 
Sevgi, saygı, merhamet, sabır ve fedakârlık gibi yüce hasletlerin sembolü olan annelerimiz, şefkat dolu yürekleriyle, sağlıklı, huzurlu ve barış dolu bir toplum yaşantısının tesis edilmesinde önemli rol oynamaktadır.
Sağlıklı, başarılı ve dürüst bir toplum yapısını ancak temele anne ve çocuk sevgisini koyarak inşa edebilirsiniz. 
Annelik, sadece, bir çocuğu dünyaya getirmekten ibaret değildir. Anne, insanın duygularını, düşüncelerini, karakterini şekillendiren en önemli rol modeldir.
Aile hayatı içerisinde dünyanın en zor görevlerinden birini üstlenen, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı yetiştirirken hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan, ahlak, erdem, fazilet şefkat sahibi annelerimiz, koşulsuz sevginin timsalidir.
Peygamber Efendimizin 'Cennet, annelerin ayakları altındadır' Hadis-i Şerifiyle payelendirdiği anne sevgisi dünyadaki en değerli sevgidir. 
Türlü fedakârlıklara ve zorluklara sabırla göğüs gererek, tüm benliğini ortaya koyan annelerimize ne kadar hizmet edilse azdır. Bizlerin sevgi dolu yaklaşımları onların en büyük mutluluğu olacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle yüreğinde taşıdığı sınırsız sevgi ve sabırla değeri biçilemeyen başta şehit ve gazi annelerimiz olmak üzere tüm annelerimizin Anneler Gününü tebrik ediyor, tüm annelerimize aile fertleriyle birlikte sağlık, sevinç, mutluluk ve huzur dolu günler diliyorum.