Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Başkan Yardımcıları Hakkı Kaya, Fatih Yaman, Uğur Büyükçulcu ve Fahrettin Gözgün ile birlikte inşaatı devam eden yatırımları gezdi. Başkan Başdeğirmen, seçimden önce müteahhidi iş bıraktığı için yarım kalan Etnografya ek müze inşaatında da incelemelerde bulundu. Başkan Başdeğirmen, 3500 m2 kapalı alana sahip ek müze inşaatının Mart-nisan ayında tamamlanacağını bildirdi.
Başkan Başdeğirmen, Isparta’da hiç bir projeyi yarım bırakma lüksünde olmadığını belirterek “seçim öncesinde bir söz verdik. Hiç bir proje yarım kalmayacak’ diye. Çünkü Isparta yıllarca İTKM acısı bıraktı. Sayın Aybatılı başladıktan sonra göreve gelenler hep yarım bıraktı. Bitiremediler. 1996-1997’de başlayan projede sene 2020 hala bitmedi. 2019’da göreve gelir gelmez adımlarımızı attık. Şimdi Allah’a şükür bitiyor. Etnografya müzesi ek inşaatı da yarım kalmış bir yer. İkmal ihalesini yaptık ve bitirdik. 6 milyon daha harcadık. Diğer yarım kalan yerleri de bitireceğiz” dedi.

Başkan Başdeğirmen, ek müze inşaatını incelemek için geldiği Gökçay bölgesinde Isparta Muhtarlar Derneği’ni de ziyaret etti. Başkan Başdeğirmen, Muhtarlar Derneği Başkanı Gökhan Büyükleblebi ve bazı muhtarlarla sohbet etti.