Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, Sandıklı Hüdai Kaplıcalarında bulunan ve vatandaşlar tarafından yoğun olarak kullanılan yerleri denetleyerek, konuyla ilgili yetkililerden bilgi aldı.

Misafirlerin sıklıkla ziyaret ettiği; Restoran, Cafe, Masal Park ve Kaplıca İşletme Binasında incelemelerde bulunan Başkan Çöl, vatandaşlarla sohbet ederek talep ve isteklerini dinledi.

Şehri şifa Sandıklı’ya gelen misafirlerin görüş, istek ve önerilerini değerlendirdiklerini belirten Başkan Mustafa Çöl; “Belediye olarak yaptığımız hizmetler vatandaşlarımızın memnuniyeti göz önüne alınarak yapılmaktadır. Bu doğrultuda vatandaşın istek ve önerileri bizim için önemlidir. Bizlerde gördükleri olumlu, olumsuz durumları direk olarak kendilerine sorarak eksiklerimizi kısa sürede gidermek için çaba ve gayret içerisindeyiz.

Genel olarak belirtmek isterim ki Hüdai Kaplıcalarımızda yaptığımız anket ve durum analizlerinde %90 gibi yüksek bir beğeni oranına ulaşmış durumdayız. Biz bu rakamı daha da yukarı çekmenin gayreti içerisindeyiz.

Ben kaplıcalarımızda görev yapan personellerimize teşekkür ediyor, kaplıcalarımızı tercih eden misafirlerimize de sağlıklı, sıhhatli günler diliyorum” diye konuştu.