Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Gökçay Mesireliğinde bulunan büyük köşkteki tadilat ve yenileme çalışmalarını inceledi.

Gökçay Mesireliğindeki büyük köşkte devam eden tadilat ve yenileme çalışmalarını inceleyen Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, detaylı bir çalışma yaptıklarını söyledi.

Günaydın, “Yeraltına iki bin metrekare mutfak yapılıyor. Yeniden bu tarihi eserimize ilave yapıyoruz. Buraya üst noktada işletme ve lezzet dünyası koymak istiyoruz. Bu lezzet dünyası Isparta’ya münhasır olacak. Yani lezzette çağdaşlık arıyoruz. Serviste çağdaşlık arıyoruz. Mükemmel bir işletme zihniyeti kuruyoruz. Bunu da belediye olarak biz kuruyoruz. Burası bir zaman kuşların bir damla su bile içemediği bir yerdi. Gökçay şu anda göletler ve havuzlar şehri haline geldi” dedi.

Çalışmaların yoğun bir şekilde devam ettiğini belirten Günaydın, “bahara burayı açacağız. Burası bölgeye hitap edecek. Bütün ekibimiz burada çalışıyor, bende yer yer gelerek bu çalışmaları inceliyorum. Buraya 50 bin adet gül dikilecek, bu dikim işleri de başlamak üzere. Gökçay’ı yine herkesin görebileceği, heves edebileceği, gelebileceği bir yer haline döndürüyoruz.”