Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile Çankaya Köşkü'nde yaklaşık bir saat görüştüklerini bildirdi.
Başkan Günaydın, gazetecilere yaptığı açıklamada, Geçen hafta Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'den randevu talebinde bulunduğunu ve Cumhurbaşkanı Gül'ün 17 Şubat Cuma günü saat 11.00'de kendisini kabul ettiğini söyledi.
Belediye ve şirketlerinin yaptığı çalışmalarla ilgili Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e brifing verdiğini anlatan Günaydın, ''Görüşme sonrasında Isparta ve geleceğimiz açısından pozitif güzellikler olacağı kanaatindeyim'' dedi.
Günaydın, Cumhurbaşkanı Gül'ün Isparta'nın sorunlarıyla yakından ilgilendiğini belirterek, ''Sayın Cumhurbaşkanımız, belediyemizi ziyareti esnasında bizden almış olduğu brifingi virgülüne kadar hatırladı. Cumhurbaşkanımız bizi çok sevecen bir düşünce içerisinde karşıladı. Bazı sorunlarımla ilgili olarak da yakından ilgilendi. Cumhurbaşkanımızın böyle bir ilgi göstermesi beni çok mutlu etti ve sevindirdi'' diye konuştu.
Görüşmenin yaklaşık bir saat sürdüğünü ifade eden Günaydın,''Sorduğu sorulara cevap verdim, çok iyi bir görüşme oldu. Sayın Cumhurbaşkanımız Isparta'mız ve benimle ilgileneceğini söyledi. Bu da bana büyük bir huzur, şevk verdi'' dedi.