Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Isparta’ya çok daha büyük hizmetler verebilmek için MHP iktidarına ihtiyacı olduğunu söyledi.

Açıklamada bulunan Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın geri kalan 4 yıllık görev süresi içinde Isparta’ya çok daha büyük hizmetler verebilmesi için 7 Haziran seçimlerinin fırsat olduğunu söyledi.

13 yıldır iktidarın Isparta’yı ceğiz cağızlarla oyaladığını, hizmetin zamanında yapılmadığını kaydeden Başkan Günaydın, seçmene “ Isparta’da çok büyük hizmetler yapabilmem için MHP’nin iktidar olmasına ihtiyacım var. Bize inanarak yeniden belediye başkanı seçtiniz. Hizmetlerimiz, vizyon pojelerimiz devam edecek. Ama çok daha büyük hizmetler için sizlerden elimi güçlendirmenizi isitiyorum” dedi.

PEYZAJINI YAPMAYACAKSANIZ VERİN BİZ YAPALIM

İktidarın hizmeleri zamanında getiremdiğini belirten ve çevre yolu örneğini veren Başkan Günaydın, “Karayolları’nın 5 senede afstalt kaplaması yaptığı çevre yolunun yanındaki tali yolların asfaltını altyapısıyla birlikte 20 günde bitirdik. Isparta’ya hizmet zamanında yapılmıyor. Birde bitmemiş yerin açılışına eski bakan geliyor. Biz Isparta’ya hizmeti zamanında istiyoruz. İnsanlar ölmeden istiyoruz.

Müsaade edin insanlar eziyet görmesin bize devredin yapalım dedik devretmediler. 11 insan bu yolda vefat etti. Şimdi bitirseniz ne olacak? Isparta’ya hizmet güzel yapılsın zamanında yapılsın istiyoruz.

İktidar bu konuda zafiyet içinde mevcut vekiller büyük hizmetler yaptıklarını söylüyorlar. Ama sadece bir şeyler söylemeye çalışıyorlar. Yaptık demiyorlar. 13 sene geçti yapacağız diyorlar. Biz 200 km asfalt yol yaptık. Yaptık bile demiyoruz. Bizim hızımızla çalışsınlar. Bakın halen daha otomtik sulama sistelerini refüjlere döşeyemediyer. İmkanları bulacakasın yapacaksın. Peyzaj çalışmasını yapamadılar.Ben bir kez daha tekilf ediyorum peyzajı hemen yapamaycaksanız bize heber verin 10 günde yapacağım. Sav’a kadar yapıvereceğim” dedi.