Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, 1993 yılında Şırnak Cizre’de şehit düşen Mehmet Ünal için okutulan Mevlid-i Şerife ve mevlit yemeğine katıldı. Burada aile ve yakınlarıyla bir araya gelen Başkan Günaydın, Şehit Ünal’a Allah’ta rahmet diledi.

Şehidimiz için okutulan mevlide katıldığını ve aile ile bir arada olduğunu söyleyen Başkan Günaydın, “1993 yılında Şırnak Cizre’de bir şehidimiz. Bugün şehidimiz için ailesi bir Mevlid-i Şerif okuttu. Şehidimizin annesi sağ. Şehidimizin babası vefat etmiş, kardeşi de kanserden vefat etmiş. Üzüntü ve zorluk içesinde yaşayan bir anne. Şehidimiz için bir mevlit okuttular ve yemek verdiler. Bugün burada ailemizle bir arada oldum. Şehidimizin annesi, ablaları ve yakınları ile görüştüm. Elimizden gelen bir şey daha varsa onu yapmanın gayreti içerisinde olduk. Şehidimize Allah’tan rahmet diliyorum, ailesine de bir kez daha sabır diliyorum” dedi.

1993 yılında kardeşini kaybettiğini söyleyen şehit ablası da, “Bunun büyük üzüntüsünü duyuyoruz. Bugünde bir yemek verelim istedik. Başkanımızda bugün bizlerle burada, kendisine teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.