Isparta Davrazspor Kulüp Başkanı Mustafa Özaydın, önümüzdeki yılla ilgili konuştu. Özaydın, “Çok para ve emek harcadım, yoğunda bir iş tempom var. İşlerimi, ailemi çok ihmal ettim. Ondan dolayı yeni dönemde aday olmayı düşünmüyorum. Olağanüstü kongreye giderek yeni yönetimi oluşturmaya çalışacağım” dedi.

            Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grubunu ikinci sırada tamamlayan ve Play-Out maçında da Isparta 1. Amatör Küme şampiyonu Keçiborlu Belediyespor’u 2-0 mağlup eden Davrazspor’da Kulüp Başkanı Mustafa Özaydın, göreve devam etmeyeceğini açıkladı. Her Pazar günü Isparta TV’de yayınlanan Levent Doğan ile Spor Özel’e açıklamalarda bulunan Özaydın, sezonu da değerlendirdi.

            İşte Özaydın’ın açıklamaları:

“SAĞDA SOLDA DEDİKODU YAPARAK YÖNETİMDEN DIŞLADILAR

GİBİ LAFLARLA VAKİT GEÇİRENLİ KINIYORUM BURADADAN”

            “Ispartaspor yönetimi olarak 2 seneden bu yana şampiyon olmak için elimizden gelen emeği gayreti sarfettik. Ama nasip değilmiş. Şampiyon olamadık. 2 senedir 2. sırada tamamlıyoruz. Biz elimizden geleni yaptık. Futbolcularım teknik heyetim olarak elimizden geleni yaptık. Bana tek kriter şampiyon olmak olarak algılandığında başarısız gibi addedildi, bu bizi üzüyor. Yönetime ismini yazdırıp da aldığı görevi layıkıyla yapmayan ama erdemli insan olarak da davranmayıp sağda solda dedikodu yaparak yönetimden dışladılar gibi laflarla vakit geçirenleri kınıyorum buradan.

“BARCELONA’NIN ROMA’YA 3-0 YENİLEREK ŞAMPİYON LİGİNDEN

ELENMESİ GİBİ BİZİM DE ŞAMPİYONLUĞU KAÇIRMAMIZ GAYET DOĞAL”

Erdemli insan aldığı görevi yapmak için gayret sarfeder. Bu üzüntü verici bir olaydı. Biz gittiğimiz her yerde Isparta’yı layıkıyla temsil ettiğimizi düşünüyorum ama top yuvarlak yani her zaman şansımız yaver gitmeyebiliyor. Şampiyonluğu kaçırabiliyorsunuz. Örneğin Barcelona’nın Roma’ya 3-0 yenilerek şampiyon liginden elenmesi gibi bizim de şampiyonluğu kaçırmamız gayet doğal. Gönül çok arzu eder şampiyon olmalı bu takım. Şampiyon olması için Isparta’nın kenetlenmiş olması çok önemli. Önümüzde ki süreçte artık seneye inşallah yeni yönetimle nasip olur şampiyonluk diye düşünüyorum.

“YENİ DÖNEMDE ADAY OLMAYI DÜŞÜNMÜYORUM”

Olağan Genel Kurula daha 1 buçuk yıldan fazla var. Biz olağanüstü bir genel kurul yapacağız. Mağlubunuz ben 2 sene çok yıprandım. Çok para harcadım, çok emek harcadım yoğunda bir iş tempom var. İşlerimi, ailemi çok ihmal ettim. Ondan dolayı yeni dönemde aday olmayı düşünmüyorum. Olağanüstü kongreye giderek yeni yönetimi oluşturmaya çalışacağım. Bu hafta sayın Valimizden randevu istedim. Sanıyorum bu hafta olağanüstü kongre yaparız. Önümüzde ki süreçte de ben Ispartaspor’a verilebilecek katkı ne varsa elimde imkanlarım dahilinde katkı vermeye devam edeceğim. Bizim başka hiçbir hesabımız olmadı bunun  bilinmesinde fayda var. Sadece bu takımı nasıl şampiyon yaparız Isparta’yı nasıl daha iyi temsil ederiz onun gayreti içerisinde olduk. Herhangi bir hesap içerisinde olmadım. Mağlumunuz benim makama mevkiiye ihtiyacı olan bir insan değilim o tarz bir insan da değilim. Olmadı, nasip olmadı, çok üzgünüm.

“ERDEMLİ İNSANLAR SÖZÜNÜ TUTARLAR”

Ben buradan söz verip de tutmayanlara selam ediyorum. Bu mesele Isparta’nın meselesi bu takım Isparta’nın takımı. Erdemli insanlar sözünü tutarlar. Biz burada çok ters köşe olduk. Bu takımı layıkıyla Isparta’yı layıkıyla temsil etmeye çalışalım. Bütün futbolcularımıza, teknik heyetimize bizi yalnız bırakmayan taraftarlara ve takıma az da olsa çok da olsa destek veren katkı da bulunan kim varsa herkese çok teşekkür ediyorum. Herkese saygılarımı sunuyorum.”