Ekonominin gelişmesi için elinden gelenin fazlasını yapan ve bölgemiz adına hayati önem taşıyan birçok projenin mimarı olan Belediye Başkanı Yusuf Murat Parlak, sadece toprağa değil geleceğe de yatırım yapıyor. Yaşanabilir bir ilçe olma yolunda emin adımlarla ilerleyen ve bununla birlikte genç nüfusun da giderek arttığı Keçiborlu’ya Gençlik Merkezi yapılıyor. 14 Kasım’da ihaleye çıkacak olan proje 2017’nin yaz aylarında tamamlanmış olacak.

2017 AĞUSTOS AYINDA TESLİM EDİLECEK

Bu müjdeli haberi duyuran Başkan Parlak ‘’En iyi yatırım milletimize, geleceğimize yapılan yatırımdır’’ diyerek şunları söyledi; ‘’Gençlerimizin sosyalleşmesi ve kişisel gelişimlerini sağlayabilmeleri adına Gençlik ve Spor Bakanlığımızın destekleriyle 14 Kasım’da Gençlik Merkezi ihalesine çıkıyoruz. Binamız 280 gün içerisinde teslim edilecek. Bu yatırım kapalı spor salonumuzun arkasına yapılacak. Ayrıca oraya akrilik bir basketbol sahası da yapacağız. Gençlerimize ve ilçemize hayırlı olsun diyorum.

KEÇİBORLU İLK DEFA BÖYLE BİR PROJEYLE TANIŞACAK

İlk defa ilçemize böyle bir proje kazandırılıyor. Bu projede amaç; Gençlerimizin spor ve sanatsal aktivitelerle ilgili dikkatlerini buraya çekmek istiyoruz. Kurslarımızı, gençlik toplantılarımızı bu merkezde yapacağız. Ayrıca gençlerimiz müzik ve folklor çalışmalarını da bu merkezimizde yapabilecekler.

HEM SPOR YAPACAKLAR HEM DE KİŞİSEL GELİŞİMLERİNİ ARTIRACAKLAR

Bu projeyle aslında çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan uzak tutmak istiyoruz. Eğer gençlerimizin ilgisini bu tür alanlara çekemez isek başka arayışlara gireceklerdir. Ülke gündeminde duyuyoruz; Keyif verici, uyuşturucu maddelere yönelik gençlerimizde bir eğilim söz konusu. Bunun ilçemize yansımasını istemiyoruz. Bunun için bir anlamda önlem de almış oluyoruz. Gençlerimizi spor, sanat ve müzik alandaki faaliyetlerle kafalarını meşgul edip hem kişisel gelişimlerini hem de sağlıklarını korumaya vesile olacağız.’’