2 GÜN GELDİ, HERGÜN ISPARTA’DAYMIŞ ALGISI OLUŞTURUYOR


AK Parti Merkez İlçe Başkanı Pirimoğu, İYİ Parti Milletvekili Cesur’un 29 Ekim-1 Kasım tarihleri arasında Isparta’ya gelip, merkez ve ilçe ziyaretlerinde bulunduğunu hatırlatarak “Ancak ilçelere yapılan bu ziyaretler Aralık başına kadar sosyal medyada gün gün paylaşılarak hergün Isparta’daymış algısı oluşturulmaya çalışıldı” dedi.
Bire Bir programının canlı yayın konuğu olan AK Parti Merkez İlçe Başkanı Yasir Pirimoğlu, siyasette samimiyet vurgusu yaptı. AK Parti ile birlikte siyasete kalite geldiğini, vatandaşın da beklentilerinin değiştiğine dikkat çeken Pirimoğlu, İYİ Parti Milletvekili Aylin Cesur örneği üzerinden siyasetin samimiyetsizliğine, şova dayalı siyasete, çözüm odaklı olmayan siyasete tepki gösterdi. Merkez İlçe Başkanı Pirimoğlu, şu açıklamalarda bulundu:


ARTIK VATANDAŞIMIZIN KİMİN NE İÇİN GELDİĞİNİ BİLİYOR
 “AK Parti, kurulduğu günden buyana bir çok gelişmeye ve reformlara şahit olduk. Memleketimiz de bu yatırımlardan yararlandı, nasiplendi. Hızlı bir şekilde değişen dünya düzeninde vatandaşların beklentisi de değişti. Vatandaşlarımız sadece dert dinleyen siyasetçi görmek istemeyen. Derdini dinleyen ve çözüm bulan  siyasetçi isteniyor.Artık vatandaşımız kendisine siyasi kaygılarla gelen  siyasetçilerden ziyade samimi bir şekilde çözüm bulmak isteyen siyasiler arıyor


 SİYASET SAMİMİYET İSTER
Siyasetin temelinde samimiyet yatıyor. Milletvekillerimiz, bizler vatandaşımızla hasbıhal etmeliyiz ama çözüm noktasında olmalıyız. İYİ Parti Milletvekilimiz Aylin Hanım, birçok ilçemize ziyarette bulunmuş, vatandaşı dinlemiş. Elbette bizleri memnun etti. Ancak sosyal medyada paylaşımlar var. Hergün bir paylaşım yapılıyor. Samimiyetin altını çiziyorum. Samimi bir çözüm diyorum. Paylaşımları görünce aklıma şu geldi. Yapılan ziyaretler samimi bir anlamda vatandaşın sıkıntılarına çözüm için mi yapıldı yoksa vatandaşı etkilemek için mi yapıldı. Vatandaş şunun farkında. Kendisine gelen siyasetçinin samimi bir şekilde geldiğini mi yoksa kendi siyasi kaygılarla mı ziyaret edildiğinin ayrımının farkında. AK Parti’nin farkı burada ortaya çıkıyor. AK Parti hem vatandaşın derdi ile dertlenip, o derdini kendine dert edinen buna da çözüm bulan bir siyasi harekettir.


 SANKİ HERGÜN ISPARTA’DAYMIŞ GİBİ YAPILDI
İşin özünde samimiyet, çaba var. Her gün Isparta’daymış gibi sosyal medyada çalışma yapılıyor. Hergün Isparta’da olmamasına rağmen böyle bir çalışma yapılması seçmenin algısını farklı yönlendirme. Samimi bulmuyorum. Gitmiş olduğu ziyaretlerde hangi probleme çözüm bulunmuş. Bu ziyaretler sadece ve sadece sosyal medyada paylaşım adına mı yapıldı? Yoksa samimiyetle çözüm için mi yapıldı? Bu durum bende bir şüphe oluşturdu. Vatandaş, samimiyet ve çözüm odaklı bir şeyler yapılmasını istiyor.”