Bir Beş Yıl daha Birlik ve Beraberlik İçerisinde Hizmet Edeceğiz

İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur, Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar’ı ziyaret ederek, Dinarlı vatandaşlardan oy istedi.

Milletvekili Aylin Cesur bir dönem daha Saffet Acar’ın Dinar’da kazanması gerektiğini, Başkan Acar’ın senelerdir destan yazdığını ifade ederek şunları söyledi; “Dinar 31 Mart akşamı düğün yerine dönecek. Dinar’ın bizim için çok önemi var. Isparta’da binlerce Dinarlı vatandaşımız var. Dinarlılarımızın talepleri vardı, onların taleplerini Isparta halkı ile beraber başaracağız. Bu hareket gerçekten de cesurlar hareketidir. Başından beri Saffet Acar bu hareketin içerisindedir. Sonuna kadar kendisini destekliyorum.

Millet İttifakının başkan adayı olan Dinar Belediye Başkan Adayı Saffet Acar ise kendisine büyük destek veren İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur’a teşekkür etti.

 Başkan Acar şunları söyledi, “Buraya kadar gelen değerli milletvekilime çok teşekkür ediyorum. Değerli dostlarım iyi bir yoldayız, güzel bir yoldayız. Allah nasip ederse 31 Mart ertesi günü güzel bir bahar olacak. Afyon’da, Dinar’da Isparta’da, Tatarlı’da, Haydarlı’da, Dazkırı’da, Evciler ’de, Başmakçı ’da güzel günlere adım atacağız. Bizler Millet İttifakı olarak bu belediyeleri kesinlikle alacağız, kimsenin şüphesi olmasın. İki dönemdir bizleri belediye başkanlığına layık görüyorsunuz. İnşallah bir beş yıl daha birlik ve beraberlik içerisinde hizmet edeceğiz” diye konuştu.