TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin Atatürk Satadyumunun Işıklandırılması konusunda Ispartalılara elimden ne geliyorsa yapmaya hazırım dedi.
Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Mehmet Ali Şahin, Süleyman Demirel Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi tarafından bu yıl ilki düzenlenen 1. Davraz Kongresi'nin açılışına katılmak üzere dün Isparta'ya geldi. TBMM Başkanı Şahin, kenti ziyaretinde Isparta Belediyesi'ni de ziyaret etti. Başkan Şahin, Ispartalı sporseverleri sevindirecek bir söz verdi.

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın'ın dayısının vefat etmesi nedeniyle Meclis Başkanı Mehmet Ali Şahin'i Belediye Başkan Yardımcısı Recep Erdem karşıladı. Belediye Başkan yardımcısı Recep Erdem, Meclis Başkanı Şahinden Atatürk Stadyumu'nu ışıklandırılması konusunda yardım istedi.

Meclis Başkanı Şahin ise konunun Gençlik spor Genel Müdürlüğü'ne iletilmesi gerektiğini fakat kendilerine düşen görev ne ise yapmaya hazır olduklarını belirtti.
Meclis Başkanı Şahin, “Statların ışıklandırılması yapılırken genelde takımların bulunduğu lig konumu önemlidir. Fakat Isparta'da yazın kamp yapan takımlar olduğu unutulmamalıdır. Gençlik Spor Müdürlüğü, Genel Müdürlüğe konuyla ilgili ön yazı yazsın. Ben şahsım adına bu konuya destek vermeye hazırım. Gerekirse spor Toto'dan pay ayırıp yaptırabiliriz. Sizler öncelikle isteyin gerisi gelecektir” şeklinde konuştu.