Dinar’da geçtiğimiz günlerde elektrikten kaynaklı çıkan yangın sonucu çatısı ağır hasar gören ailenin evi, Belediye Başkanı Nihat Sarı’nın talimatları doğrultusunda tamir edilerek yeniden oturulur hale getirildi.

Dinar Belediyesi tarafından hasar gören evin çatısı için yenileme çalışması ve bina içinde hasar gören yerlerin tadilatları yapıldı.

Vatandaşların iyi ve kötü günlerinde yanlarında olmaya devam eden Dinar Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışıyla bir aileye daha yardım elini uzattı.

"Acı ve mutlu günlerinde halkımızın yanındayız"

Mağdur ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanında olduklarını belirten Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı; “İmkânlarımız ölçüsünde, sosyal belediyecilik anlayışımızla vatandaşlarımıza el uzatmaya, onlara her konuda destek olmaya devam edeceğiz. Her zaman söylediğimiz gibi öncelik olarak insanı odak alan sosyal belediyecilik ilkesi ve anlayışıyla uzak yakın demeden bütün vatandaşlarımıza hizmet veriyoruz. Evi yanan ailemizle görüşerek hemen harekete geçtik. Yangında büyük zarar gören evin yeniden yuvaya dönüşebilmesi için ekiplerimiz tarafından çatısı yenileniyor ve hasar gören kısımlarda tadilat yapılıyor. Acı ve mutlu günlerinde daima halkımızın yanındayız. Ailemize bir kez daha geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, yenilenen evlerinde güle güle oturmalarını diliyorum" dedi.