Dazkırı, Evciler ve Başmakçı İlçeleri açısından bölge pazarı niteliği taşıyan Salı Pazarında yenileme çalışmaları Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı’nın talimatları doğrultusunda devam ediyor. 
Yenileme çalışmalarının devam ettiği süreçte Dinar Sebzeciler ve Pazarcılar Odası Başkanı Mustafa Gökçe ve beraberindeki pazar esnafı Belediye Başkanı Nihat Sarı’ya talep ve isteklerini iletmek için  makamında ziyaret etti.


Belediye Meclis Üyesi Veli Özcan ve Zabıta Müdürü Hasan Hüseyin Sarı’nın da hazır bulunduğu ziyarette Salı Pazarında başlayan yenileme çalışmalarının tamamlanmasının ardından Pazar yerinde yayılım düzeninin istişare edilmesi, pazar esnafının sorunları ve istekleri görüşüldü.


Ziyarette konuşan Başkan Sarı, “Seçim beyannamemizde yer alan Salı Pazarı yenileme çalışmalarımızı aralıksız bir şekilde devam ettiriyoruz. Yenileme çalışmalarımız kapsamında ilk etapta Pazar yerimizin etrafı duvar ile çevrilerek giriş-çıkış noktalarımız kontrol altına alınmıştır. Şu anda ise pazar yerimizde bulunan binaların yıkımı gerçekleştirilerek binaların yeniden inşa edilmesi için zemini hazırlanmaktadır. Amacımız ilçemize yakışır bir Pazar yeri inşa ederek vatandaşlarımızı ve pazarcı esnaflarımızı mağdur etmemektir. Ziyaretlerinden dolayı Dinar Sebzeciler ve Pazarcılar Odası Başkanı Mustafa Gökçe ve beraberindeki pazar esnafımıza teşekkür ediyorum.” dedi.