TOKİ Şehit Süleyman Şahin İlkokulu Müdürü Bayram Yüksel ve öğrencileri yapılan hizmetler dolayısıyla Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı’ya teşekkür etti.
Teşekkür ziyaretinde; Okul Müdürü Bayram Yüksel ve Öğrenciler tarafından Başkan Nihat Sarı’ya çiçek takdim edilirken, Başkan Sarı tarafından öğrencilere günün anısına hediye paketi takdim edildi.
Samimi bir ortamda geçen sohbette öğrencilerle uzun süre sohbet eden Belediye Başkanı Nihat Sarı, öğrencilerin belediyenin okulda yaptığı çalışma hakkındaki düşüncelerini dinledi.
Öğrenciler daha önce okul bahçesinin zeminin kötü olduğunu ve sürekli öğrencilerin düştüğünde dizlerinde yaralanma yaşadığını ifade ederek, yapılan çevre düzenlemesi ve peyzaj çalışması dolayısıyla Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı’ya teşekkür ettiler.
Nazik ziyaretleri dolayısıyla Okul Müdürü ve öğrencilere teşekkür eden Belediye Başkanı Nihat Sarı, konuşmasında; “Eğitime vermiş olduğumuz desteklerin ardından geleceğimizin teminatı çocuklarımızın bugün olduğu gibi bizlere teşekkür ziyaretinde bulunmaları bizleri çok mutlu etti. Böylesi güzel ziyaretler ile tarafımıza dönüşlerin olmasıyla anlıyorum ki eğitime verdiğimiz desteklerin meyvesini alıyoruz. TOKİ Şehit Süleyman Şahin İlkokulumuzun bahçesinde yaşanan çevre düzenlemesi eksikliğine belediye olarak duyarsız kalmadık. Belediyemiz ekipleri tarafından gerekli çevre düzenlemesi yapıldı. Bunun yanında bahçenin güzelleşmesi adına peyzaj çalışması gerçekleştiriyoruz. Her zaman söylediğimiz gibi Eğitime yapılan yatırım en büyük yatırımdır. İnşallah belediyemizin imkânları dâhilinde eğitime desteklerimiz sürecek.” dedi.

Pişmanlık Hükmünden Yararlanmaya Davet Ediyoruz Pişmanlık Hükmünden Yararlanmaya Davet Ediyoruz