Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, Menderes Nehri Islahı Projesinin yapımı tamamlanan ilk kısmı olan Salı Pazarı güzergâhında yapılan düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi.

“NEHRİMİZDE DAHA ESTETİK BİR GÖRÜNÜM OLUŞMASI İÇİN BELİRLİ ARALIKLAR İLE SETLER YAPILIYOR”

Menderes Nehrinin daha estetik bir görünümde olması için yaptığımız çalışmalar kapsamında yapımı tamamlanan ilk kısımda nehrimizin içine setler yapılıyor.

“GELECEĞİMİZİN TEMİNATI ÇOCUKLARIMIZ DA PROJEMİZİ BEĞENDİ”

Çalışmaları incelerken çocuklarımızın nehrimizi izlediğini gören Belediye Başkanımız Nihat Sarı, çocuklarımız ile yaptığı sohbette, çocuklarımızın nehrimizin yeni halini çok beğendiğini belirterek, projemizin tamamı bittiğinde Dinarımızın çehresinin değişeceğini ifade etti.

“MENDERES NEHRİ PROJEMİZİN TAMAMLANAN KISMI VATANDAŞLARIMIZIN İLGİ ODAĞI OLDU”

Proje hayata geçmeden önce atıl ve dökük bir şekilde kötü görüntü oluşturan Nehrimiz projemizin yapılması ile birlikte ilçemize yakışır bir görünüm alması ile birlikte vatandaşlarımızın da ilgi odağı oldu.

Akşam saatlerinde yürüyüşe çıkan vatandaşlarımız tarafından Menderes Nehrimizin yeni görünümü izleniyor.

“PROJEMİZ KAPSAMINDA YÜRÜYÜŞ YOLLARI VE OTURMA BANKLARI DA YAPILACAK”

Belediye olarak proje kapsamında yapılacak düzenlemeler ile nehrin kenarında yürüyüş yolları ve oturma bankları da yer alacak.

Hafta sonu Isparta’da hava nasıl olacak? Hafta sonu Isparta’da hava nasıl olacak?

Vatandaşlarımız aileleri ve çocukları ile birlikte hem yürüyüş yapabilecek hem de Menderes Nehrimizin akışını izleme imkânı bulacak.